Motora baslama sebebim benim bu motor her zamanda soylemisimdir daha 6 aylik bir kullanici olarak burgman 200 ve ktm duke 125 kullaniyorum cbr 250yi aldigim gibi sattim yani bakarsaniz kafadan 2 senem var bu motor icin ktm duke 125ten sonra 400-500-600 tatzi bisey dusunuyorum 1 sene sonra o tercihimde buyuk ihtimal ktm 690 super duke olur ama 3.seviyemde f800r dusunuyorum bmw tam anlamiyla uzayli abilerimizin yapip dunyaya armagan ettigi birseymis gibi goxukuyor ve cok agir motor olmasina ragmen agirlik merkezi cok cok asagida bu sebeple agir oldugunu anlamiyirsunuz bile tek dusuncem oturus pozisyonu cbr250yi satma sebebim dik oturamamamdi bunda da biraz egilme durumu var gibi gozukuyor oturus konusunda uzerinde fotonuzu veya acilama yaparsaniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Amma velakin bir arkadaş demişti önceki sayfalarda bu motora o egsozu takan tasarımcının ben alnını karışlarım!!! Tam anlamıyla tasarım başyapıtına ( en azından benim için sizi bilemem ) soba borusu takmışlar soba borusu olsa gene iyi rengi kahverengi en azından!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Amma velakin bir arkadaş demişti önceki sayfalarda bu motora o egsozu takan tasarımcının ben alnını karışlarım!!! Tam anlamıyla tasarım başyapıtına ( en azından benim için sizi bilemem ) soba borusu takmışlar soba borusu olsa gene iyi rengi kahverengi en azından!!!