Yeni motoru'mun geciken Fotoları(Bol Resimli)Hyo'm=)

ozanım tekrardan hayırlı olsun tekerin düz bassın

saol kardeşim benim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...

Aminn.. saolun:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

motorun güzel kazasız belasız kullan ama sinyallerin duruyosa sinyallerini tak ve kullan parmağını oynatıp sinyal vermek seni veya arkandaki taşıtı kazadan kurtara bilir....en basidi sitede bir sürü arkadaşımız var sinyal yakmıyanlar yüzünden kaza yapan
eywallah hocam saol..

Sinyal konusunda haklısın
Kuyruk ıptalı ve xenon olayı cok aceleye geldı sinyalı en sona bıraktım malesef orj. sinyaller için delik açmam gerekıyor bende yapıştırma sinyaller varmış onlardan alıcam Yarın sirkeciye gitmeyi düşünüyorum..

Önerilerin için teşk. ederim..:rendeer:

motoru onur tozan isimli arkadaştan aldın dimi daha önceden tanıyordum bu motoru avcılar sahile takılıyordu...;) hayırlısı olsun

motoru onur tozan isimli arkadaştan aldın dimi daha önceden tanıyordum bu motoru avcılar sahile takılıyordu...;) hayırlısı olsun

Evet onurdan aldım motoru onunda üyeliği var zaten bizim sitede ama fazla takılmıyo araba olayına sarmış o=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar