Yeni motoru'mun geciken Fotoları(Bol Resimli)Hyo'm=)

kareler mekan çok harika...bayıldım fotolara...nakedinede hastayım hyonun..

Güle güle kullan,
o plaka motorunun bağlanmasına yol açar hatırlatayım dedim.
Saol
Takıcam zaten plakalığı savaş abi..
Bi hevesle söktüm plakalık duruyor hiç bi yeri kesip delmeden söktüğüm için 10-15 dkkda takabılıyorum:queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------

kareler mekan çok harika...bayıldım fotolara...nakedinede hastayım hyonun..

Metehan abi çok uğraştım gerçekten fotolar için motoru oraya sokana kadar kaynanam ağladı:p:p:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------

güle güle kullan allah kaza bela göstermesin.

SAolun Allah razı olsun..

Ozan dostum hayırlı olsun makinen.Aslında bende düşünüyorum aynı modelden ama kullanmadan almak istemiyorum.Ben biraz zor karar veririm malum 7 senedie yamaha fabrikasında çalışıyorum motosikleti daha bu sene aldım :D.Ben şuan izindeyim aslında buluşsakda sende müsait olduğunda hem gezi yaparız hem mangal hemde muhabbet ederdik.

Ozan dostum hayırlı olsun makinen.Aslında bende düşünüyorum aynı modelden ama kullanmadan almak istemiyorum.Ben biraz zor karar veririm malum 7 senedie yamaha fabrikasında çalışıyorum motosikleti daha bu sene aldım :D.Ben şuan izindeyim aslında buluşsakda sende müsait olduğunda hem gezi yaparız hem mangal hemde muhabbet ederdik.

Teşekkür ederim
Görüşelim abi pm attım=)

Hayırlı olsun abim.. Yakışmışınız xD.. Kazasız belasız sürüşler dilerim..

ALLAH kaza bela vermesın nazara gelmeyesın maaşallah dıyelım

hayırlı olsun, şase deki kaynaklı yeri görmüşsündür umarım alırken.......

Motosikleti
BWS 100
kardeşim hayırlı olsuın
ama dikkat et
orta sehpadayken motorun üstüne çıkma yada arkadaşlarını sakın bindirme
benim motora arkadaşlar oturuyordu enson biri azıttı üstünde zıpladı bi baktımn ayaklık yamulmuş ayaklığa alıyorum ama 2 tekerde yere değiyor eskiden tekerin biri değmezdi....:pale::pale::pale::pale::pale:

kardeşim hayırlı olsuın
ama dikkat et
orta sehpadayken motorun üstüne çıkma yada arkadaşlarını sakın bindirme
benim motora arkadaşlar oturuyordu enson biri azıttı üstünde zıpladı bi baktımn ayaklık yamulmuş ayaklığa alıyorum ama 2 tekerde yere değiyor eskiden tekerin biri değmezdi....:pale::pale::pale::pale::pale:

Saolasın kardeşim..
Orta sehpadayken motorun üstünde zıplama gibi bi fantezim yok:queen::queen:
Zaten orta sehpada yok hyoda:)

motorun güzel kazasız belasız kullan ama sinyallerin duruyosa sinyallerini tak ve kullan parmağını oynatıp sinyal vermek seni veya arkandaki taşıtı kazadan kurtara bilir....en basidi sitede bir sürü arkadaşımız var sinyal yakmıyanlar yüzünden kaza yapan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar