Yeni Motorumu aldım!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar biraz önce senetle satış yapan biryer buldum ve motorumu aldım yalnız şöyle birşey var motorun markası RHON modeli LH 150 T sahibinden.com dan araştırdım ama böyle bir motor göremedim dış görünüşü mondial 151 rs ile aynı sizce bu markasını bile bulamadığım motoru almakla aptallıkmı ettim??
ilerde satıcağım zaman nasıl internete vericem hep aklımda sorular kaldı yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için:rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş hayırlı olsun :cat: yorum yapmak istemiyorum güle güle kullan kasksız çıkma dikkat et. sahibinden sitesinde belli satış sayısı olan modeller için bölüm açılıyor ben bile bu markayı ilk duydum ama tipini görmüş gibi oldum

18529247tx5.jpg

çinlilerin hepsi aynı fabrikadan çıkıyor zaten. kafanı yorma, hepsinin yedek parçası bilmem neyi birebir aynı. etiketi faklı bir tek. satarken de sıkıntı olmaz. 800 e falan satarsın.

çinlilerin parçaları uyar birbirlerine mondial yada kanuni servisiyle konuş.

Hepsi birbirinin aynıdır.Markaları sadece üzerlerindeki sticker den ibarettir.Parçalarını çin malı motosiklet parçası satan parçacılardan bulabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar