Yeni Motorumu Aldım Sonunda

sormak belki ayıp olacak ama ne kadara aldınız (benimde almaya niyetim var piyasasını öğrenmek maksatlı)

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin silindirin orayıda temizledin mi maşallah kız gibi

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin silindirin orayıda temizledin mi maşallah kız gibi
çok teşekkür ederim :rendeer:
o kadar detaylı temizliğe inemedim ne yazık ki
hava kapadığı için motoru alelade apartmanın içine soktum :)
yarın güzel bir hava olursa bir kuvvet ter temiz yapıcam.

ne mutlu sana ,sen şimdi paso camdan motora bakıyorsundur ,işte benim motorum nan bu diye :mrgreen:

ben bu kadar temiz olacağını tahmin etmemiştim,şansım varmış :)
apartmanın içine bırakıyorum rahat 3 tane daha motor sığar oraya :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...

teşekkür ederim sağolun :rendeer:

Hayırlı olsun kardeşim Allah seni ve motorunu korusun sende aşırı hız yapıpta nankörlük etme limitleri zorlama hamitler bişey olmaz diyenlerle dolu Allah yolunu açık etsin .:cat::cat::cat::rendeer:

Hayırlı olsun kardeşim Allah seni ve motorunu korusun sende aşırı hız yapıpta nankörlük etme limitleri zorlama hamitler bişey olmaz diyenlerle dolu Allah yolunu açık etsin .:cat::cat::cat::rendeer:

çok teşekkür ederim :rendeer:
Allah hepimizi kazadan,beladan korusun hepimizin yolunu açık etsin :rendeer:
bursa da oturuyorsun buluşmalara bekleriz :cat:

hayırlısı olsun bende ybr kullanıcısıyım ve çok memnunum iyi bir karar vermişsin kazasız belasız kullanman dileğiyle..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmızı cillop gibi,hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin güle güle binnnnnnnnnnn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar