Hayırlı uğurlu olsun, bence koruma demirini de mat siyah yaptır, nikelajlı biraz sırıtmış
sahibinden de araştırmıştım almadan önce mat siyah koruma demirliklerini. Mat bulamasamda normal siyahlarda bolca vardı.Artık zımparalayım Mat siyaha boyamak bana kaldı.
Yaza dogru ufak tefek ekleme ve degişiklik yapıcam.Koruma demirligi de bunun arasında zaten.
Sagolasın önerin için :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
hayırlı olsun.. takip ettiğim motosiklet arasında..
kullanıp, tecrübelerini buradan paylaşırsan ilgilenenler için oldukça faydalı olacaktır..
Dediğim gibi Plaka ve Ruhsat işlerini hallettik den sonra trafikde kullanmaya başlıcam.
Ona göre + ve - lerini yazıcam buraya
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan Motorun çok hoşuma gitti boyası orjinal mat siyahmı ? birde 2 tavsiyem olucak şu ondeki camı çıkart direksiyonu biraz daha racing tarza benzeyen türle değiştir son olarakta googleye duke motor yaz görsellerdeki fardan bul taktır değeri şekli çok guzel olacaktır.
Öncelikle sağolasın.
Orjıinal rengi mat siyah.Bi arkadaş mat olmasaymış daha iyimiş diye yazmıs ama cevaplayamadan kaldırmış mesajını.
Cam olayına gelince kışın devamlı takılı olarak kullanırım zaten cam ayrı bi hava kattı motorda.Diğer tarzlarda cam çok sırıtır şeffaf olmasndan.Ama bundaki siyah cam.Ve çok hoş duruyor.
İşdeyim şuan ama önden de fotosunu çekip atarım.Hak verirsin o zaman bana.
Far için se benim en sevdiğim far yuvarlak fardır. Hatta ybr düşündüm bi ara ama uzay kafa olması hoşuma gitmedi.Eski kasalarındaki yuvarlak far kalsaymış ybr alabilirdim.
O dediğin farda KTM ye yakışmış buna gitmez bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Hayırlı olsun mat siyah olmasaymış iyiymiş
Bende hava soğutmalı kullanıyorum şehir içinde çok kullandım sıkıntı olmadı , Soğutma olduktan sonra bir şey olmaz
Sagolasın usta
Mat siyah hastalıgı sülaleden gelir bizim. Dayımda 79 model Ford Granada Station kasa vardı. Onuda mat siyah yapmak istedik ama bütçe elvermemişti.
Mat siyah bi aracım olsun isterdim hep ve Motorum oldu sonunda.
Sogutma konusunda rahatlattın beni.İnş sorunsuz devam eder.