Motoru dün akşam aldım.Önceden 13-14 yasında kanuni nin koldan 2 yada 3 müydü tam hatırlamadım koldan vitesli motoru kullandım.Ondan bu yana vitesli motor kullanmadım.
Arabada çok iyi olmasamda ehliyetim var.En azından Arabayı yokus yukarı kaydırmadan kaldırabiliyorum.
Arabada uyguladıgım debraj gaz ayarını bunda uygularsam tutamaz beni kimse mantıgı ile bindim motora ve sorunsuz kaldırdım sürdüm.
Dikkatimi ilk çeken sele konforu ve titreşimin çok ama çok az seviyede olmasıydı.Hatta yok bile denebilir.
Direksiyon turu biraz dar.Yada chopper için normal mi bilmiyorum.Ama önceki scooterıma göre az geldi.
Sesi ne çok abartı ne çok sessiz tam ayarında.Caddede bi ara gaz vermek dikkati çekmeye yetiyor.
Karanlıkda aydınlatması iyi.Ama ekstradan koruma demirine 2 tane sis farı taktırcam.
Korna olayı fena.Arabanın içindeki adamın aklı çıktı.
Plaka ve ruhsat işini halledemedim daha.
Çarşamba günü ugraşcam onunla.Plakasızda mahalle sorun olmasada 20 km ötedeki iş yerime gidemem.
Eski scooterımla gidicem yine. Yani asıl trafik değerlirmesini biraz geçiktircem
Yani şuanki izlenimlerim bu kadar.
Hani az sürdüm ama tadı damagımda hala.Çıkarıp süresim geliyor motoru her dakika
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Kısa bir bilgi.
Motor her ne kadar kuba marka olsa da aslen Macaristan malı olan keeway motordur.
Bende 2006 model ciddi kaza geçirip toplanmıs bakımsız keeway matrix 150 scooter motor var.Ve şuan motorunda sıkıntı olmasına ragmen 2 kisi yokuslarda sıkıntı cıkarmadan köpek gibi tırmanan bir motor.
Markası kuba diye sıcak bakmıyordum ama netten araştırdıgımda motorun keeway oldugunu okudum.Gittim adama sormadan oda söledi bu kuba değil keeway marka.Ama kuba getiriyor bunu türkiyeye diye.Yani almamın en büyük sebebi motoru her ne kadar honda yamaha kadar saglam olmasada keeway olmasıdır.
Bazı forumlarda Keeway motorlarını bombalayan görebilirsiniz. Ama ben keeway oldugunu duyunca tereddüt etmeden aldım motoru.O derece güvenirim keeway'a