Yeni Motorumu Aldım Jinlun JL 125T-10

İlk motor a heveslendiğimdede almak istediğim bu modeldi fakat şartlar karşıma çıkanlar kafamı karıştıralanlar vs bir 5 ay gecikmesine yol açtı ama döndüm dolaştım gene ilk beğendiğim model i aldım. Mutluyum :p Almayı düşünen varsa veya sorusu olan yardımcı olabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler inşallah Allah göstermesin kaza bela... tak bir nazar boncuğu...:wiinkk::rendeer:

:bounce:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardesim. birde motor sana hersey dahil kaca mal oldu iş yerinden bir arkadaşım aynı motordan (hatta aynı renkten almak )istiyor. ilanlarada kdv otv dahil 999 diyodu ama gecmistir heralde .

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun arka bagaj çok yakışmış güle güle kullan.

tam bir canavar almışsın.ben 13.000 km yaptım o motorla.bel ağrısı dışında kullanması çok eğlencelidir.

hayırlı uğurlu olsun.

hadi hayırlı olsun tekrardan. iki motor artık seç beğen bin:p biri bozulunca bırak öbürüne bin.

Eyw saolun
hayırlı olsun kardesim. birde motor sana hersey dahil kaca mal oldu iş yerinden bir arkadaşım aynı motordan (hatta aynı renkten almak )istiyor. ilanlarada kdv otv dahil 999 diyodu ama gecmistir heralde .

Ruhsat Plaka dahil 1250

@Marv
Evet bel ağrısı yapıyor bendede . aralardan geçmek biraz sorun oluyor aynalar çok geniş mondial ile trafik tanımıyorsun aralardan vızır vızır ama aynalardan dolayı fazla giremiyorum.

D3VIL hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer: bu arada küçük bir hatırlatma arkadaşca; ehliyetini ve kaskını herzaman yanında bulundur.

ehuehheuheueheueh...bu jinlunu cumartesi tepe' de qördüm acıbademde :) hemen bi sticker operasyonu ile zenscoo' ya bağladık :) hayırlı olsun yeni üyemiz :) artık buluşmalara qelirsin :)

İkisini kıyaslarsan artısı eksisi nedir? daha çok yeni belki ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar