yeni motorumu aldım iyi veya kotu yorumlayın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun fakat 600rr görünümlü çinli bişi mi?:pyoksa granej mı sadece moviestar görünümlü?

neyse uzatmayayım HONDA ise fazla söze gerek yok hayat onda...:cat:

repsol benim bildiğim bir şirket ismi hondada onun reklamını yapıyor.movistarda böyle birşeydir veya bir renk kodu olabilir.

hayırlı olsun.fenerlimisin:mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin.. ama lardan yola çıkarak anladığım kadarıyla ve resimden gördüğüm kadarıyla.. grenajları orinal değil ama yinede güzel motor ama honda...:p

movistarda gsm le ılgılı bı fırma ama bılmıyorum acıkcası bende grenajlar fiber yaza dogru degıstıre bılırım zaten acemıyım kırılırsa bunlar kırılsın :p

allah kaza bele göstermesin kardeş güle güle kullan farında açık yolun açık olsun diyelim fazla gaza gelme acemiligini atmadan

güzelmiş motorun kardeş hayırlı olsun kazasız belasız binersin işşallah :cat:

hayırlı olsun fakat bir iki şeyi söylemeden edemeyeceğim.Grenajları neden orjinal değil? Daha önce bir kaza yapmış olabilirmi? Grenajları orjinal değilse bence biraz kıllanman lazımdı.Kmsi çok olmaya bilir fakat elciklerinden ve deformeye açık olan yerlerinde azmı çokmu temzimi kullanılmış onu anlıyabilirdin! Fotografdan gördüğüm kadarıyla elcikleri biraz aşınmış gibi.genede hayırlı uğurlu olsun.İyi kullanmalar.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bU MOTOR HIZLI GİDİYOR BENCE 250 RR OLSAYDI DAHA İYİ OLUR BAK BEN BİSANLA COOL COOL GİDİYOM.NE DERT VAR NE TASA

GKN

den den den :rendeer:
malum sahibinden.com :)
türkçeyi düzgün kullanmıyorum diye fırça atıyolar sonra:wiinkk:
sahıbınden aldım 10 500 e maliyeti oldu 2005 model model orjınal greanajları yok satmıslar 16000 de orjınalı mavi bu sanayıde falan dokenler var fıberden bu grenahları orjınal olmadıgı ıcın bıras problem oluyo ses yapıyor bıras msnden resımlerı atarım bırı koysun allah rızası ıcın [email protected]

grenajlar dökme olduğu için ses yapması doğla aslında
sonuçta orjinali gibi dökülememiştir,
komple dökmemiymiş, yani kuyruk kafa yan grenajlari hepsimi?
en kötü ihtimal ii bi fiberciye gidip sıkıntını anlatırsın
sesi soluğu keserler:mrgreen:

bu motorun asıl markası ne ????

honda CBR 600 RR movistar

malum sahibinden.com :)
türkçeyi düzgün kullanmıyorum diye fırça atıyolar sonra:wiinkk:

grenajlar dökme olduğu için ses yapması doğla aslında
sonuçta orjinali gibi dökülememiştir,
komple dökmemiymiş, yani kuyruk kafa yan grenajlari hepsimi?
en kötü ihtimal ii bi fiberciye gidip sıkıntını anlatırsın
sesi soluğu keserler:mrgreen:

evet sahıbınden.com da ilanı vardı komple dokme fıber kuyruk kafa falanda acemılıgımı bu grenajlarla atıımda sonra komple degıstırırım olmassa

hayırlı olsun fakat bir iki şeyi söylemeden edemeyeceğim.Grenajları neden orjinal değil? Daha önce bir kaza yapmış olabilirmi? Grenajları orjinal değilse bence biraz kıllanman lazımdı.Kmsi çok olmaya bilir fakat elciklerinden ve deformeye açık olan yerlerinde azmı çokmu temzimi kullanılmış onu anlıyabilirdin! Fotografdan gördüğüm kadarıyla elcikleri biraz aşınmış gibi.genede hayırlı uğurlu olsun.İyi kullanmalar.

zaten motoru ucuza aldım bı haftadırda bınıyoruz bı sorun yok gıdısınde durusunda falan
ayrıca camla elcıkler degıstı bu fotoyu cektık uzerındekı elcıkler sıfır hıc daha o elcıkle kullanılmadı fotodan sana ole gelmıstır

Son düzenleme:
resimde güzel gözüküyor sağını solunu yavaş yavaş toplatırsın motoru sağlam olsun yeter hayırlı olsun :)

buna biraz gülmek istiyorum :mrgreen::mrgreen:

neyse hayırlı uğurlu olsun dostum sonuçta güzel alet

GÜLMEK İÇİN BAHANE ARAMA BENCE RAHAT OL SANA KOMİK GELEBİLİR AMA
MOTORU SORMA SEBEBİM AVCILARDA TEK EN AZINDAN BENİM BİLDİGİM MOVİSTAR GÖRÜNÜMLÜ BAŞKA MOTOR YOK AYRICA ARKADAŞIMIZIN ADIDA
ZAFER DİR MOTORU BİLİRİM DEDİYSEK SALLAMASYON OLMADIGINI BİL SENİN İÇİN YETERLİ BİR CEVAP MI BU BİLMİYORUM :bounce:

hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız keyıflu suruşler dilerim

hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin.....kazasız belasız keyıfli suruşler dilerim........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar