Yeni motorumla ilk gezim (YBR 250)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş ne mutlu sizin adınıza.Ağva'ya gidemedim hala ama ilk fırsatta gideceğim ben de.Bu sıcakta oralara kadar gidip bi bira içmeden dönsen asıl o zaman ayıp olurdu, afiyet olsun :) :cat:

Güzel Motosiklet

Motosiklet çok yakışıklı ve şu an en teknolojik motosiklet (250 cc). Kazasız sürüşler.

neden insanları yermek için fırsat kollarızki..arkadaşlar güzel bir hafta sonu geçirmişler ve bizimle paylaşıyorlar.ben içki içmem ama onlarıda tenkit edecek hakkıda kendimde bulamam..sadece paylaştıkları için teşekkür edebilirim..bu aralar fırsatını bulup yüklenmeler o kadar çogaldıki zannedersiniz hepsi alim ulema..bırakın herkes özgürlüğünü yaşasın..onları tenkit etmek yermek ne bize düşer nede başkasına..nihayetinde onlarda dünün çocuğu değiller..yerinde ve şartlarında neyi gerektiriyorsa onları yapıyorlar..geçen ümmet pertikanın ehliyet topiğinede yazmıştım..herşey yerinde ve şartlarında değerlendirilir...hoşca kalın

Çok tartışıldı ama bence YBR250 güzel bir makina.Hayırlı olsun gezi-motor ve rodaj
:)

O güzelim yeşilliğin arasında inanın görmedim birayı filan.. Çok güzel olmuş, Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın...:wiinkk:

burayı yapılan yorumlardan sonra tekrar resimlere baktım öyle farkettim gerçekten millette ne göz var beee alkolmetreden daha istikrarlı çalışıyor.:mrgreen:
hazır eliniz degmişken kaç promil alkol adıgınıda söyleyiverseydiniz bee:mrgreen:

pek alkol ile aram yoktur(yılda1-2'yi geçmez) fakat yerini zamanını ve dozunu bilerek içenlere karşı degilim:)

Son düzenleme:
Güzel gezi olmuşa benziyor.
Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Fotoğraftaki güzellikleri değil de, bira şişesini gören zihniyete ne denir ki?

Hay ağzına sağlık abi. Metehan'ın dediği gibi 1 bira ile yasal sınırın altında kalıyorsunuz. Ayrıca 1 Biradan sarhoş olunuyorsa öksürük şurubu falan içtikten sonrada motora binmemek lazım.

Paylaşım için teşekkürler. Güzel bir gezi olmuş. Takipçinim, sitendeki ybr ile yaptığın gezilerin hepsini tek tek inceledim. Bu motorlada bu kadar gezersin sen. Helal :rendeer:

yaa arkadaslar 3 saatte gerçekten bir biradan bişey kalmazki. hee içip içip yola çıkmanın racona ters olmasını gectim salaklık olur. ama 3 saat be insaff

Gezi guzel Fotolar guzel Allah artçınızdan ve motorunuzdan ayırmasın sizi arkadaslar ...

Süper Moderatör (BBRR)
motoru güzel ıslatmışsınız..bir bira ile hiç bişi olmaz .. Zaten yasalarda ne kadardan ne olacağı bellidir...

dostum paylaşımın için teşekkür ederim.güzel estetik resimler yakalamışsınız.
hani adettendir sormak,motor kaç basıyor.:mrgreen:
sakın hiç basmadım,yok rodajdı,yok kız arkadaşım vardıda hız yapmadım falan deme yemeyiz:p

güzel gezi olmuş ama şu biralar olmasa daha iyi olurdu
bence olmazdı...:rendeer:
tekrar teşekkürler.

demirgursel,

Yok yok... Donuste, 10 km. lik uygun bir yol vardı, orada imanına kadar bastım ve en son deger 9000 devir ve 140 km. olarak yakaladım. Daha otesi cok zor... Ama 140 km. ile giderken motor inanılmaz guvenli ve oturaklı. YBR 125'teki gibi 110 ile giderken yasadıgın "kelle koltukta" hissini yasamıyosun :cherry:

Asagidaki resim, Brezilya'dan...

Jorgesunset.JPG

Son düzenleme:
demirgursel,

Yok yok... Donuste, 10 km. lik uygun bir yol vardı, orada imanına kadar bastım ve en son deger 9000 devir ve 140 km. olarak yakaladım. Daha otesi cok zor... Ama 140 km. ile giderken motor inanılmaz guvenli ve oturaklı. YBR 125'teki gibi 110 ile giderken yasadıgın "kelle koltukta" hissini yasamıyosun :cherry:

baba sen ne yaptın...2 kişimi 140 gördün...motor 8 devirde 120 zor görüyo 9 devir redline'a giriyo zaten...10 devirde falanmı gördün 140 ne yaptın...eğer öyle yaptıysan motora yazık edersin benden söylemesi...her ne kadar japon falan olsada öyle senin dediğin gibi 30.000-40.000 km'lere gelmeden türlü sorunlar çıkartır sonra sana demedi deme...yazıktır acı motora...:pale:

iyi motor, 140 km'de fena sürat sayılmaz, iyi geziler, fotolarını bekliyoruz.

arkadaş bu motor böyle kullanımda fazla yaşamaz benden söylemesi...bak birazdan üstadlar konuya daha ayrıntılı ve teknik olarak açıklama getirirler zaten...11 devir redline sonunda motor kullanılmaz arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar