yeni motorumla ilk foto...

hayırlı olsun kazasız, sorunsuz cezasız sürmen dileğiyle :) maşaallah, darısı bütün motosiklet sevdalılarına...

Motosikleti
Honda sh125
Hayırlı olsun güle güle kullan darısıda başımıza demeden geçemicem :)

aman yavaş aheste
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.:cat:

biras hırçın bir böcüge benziyor,ayşe fatma böcügünün fırlama tarzı :cherry: hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

Hayırlı olsun.. Kazasız belasız cezasız binin inşallah. Bizim de olsun birer tane tez zamanda. Amin.. :)

neden herkes honda 600rr alıyor yamaha r6 daha güzel değilmi ? bana mı öyle geliyor

herkese iyi dilekleri için cok tşk ederim..:rendeer:
dün gece elayak çekıldıkten sonra ilk denemelerımı yaptım.ninja250 dan sonra acıkcası baya bı agır geldi vites daha bi arkada debriyaj baya sertti..ısınmadan binme demıslerdi..10dk kadar 50'c ye gelmesını bekledım..acaba daha nelere dıkkat edıcem diye burda 600rr kullanıcılarına bakım dedım ama pek bi bilgi paylasımı olmamış..bilgilerınızı paylasırsanız cok mutlu olucam...:queen:

herkez yavaş yavaş muradına kavuşurken ben hala motosikletimi toplamaya çalışıyorum.
o parça al, dur para gelicek, 1 hafta bekle falan.
nedir lan bu hayatın benimle zoru.

neyse diyceğim hayırlı uğurlu kazasız belasız binersin işallah..

herkese iyi dilekleri için cok tşk ederim..:rendeer:
dün gece elayak çekıldıkten sonra ilk denemelerımı yaptım.ninja250 dan sonra acıkcası baya bı agır geldi vites daha bi arkada debriyaj baya sertti..ısınmadan binme demıslerdi..10dk kadar 50'c ye gelmesını bekledım..acaba daha nelere dıkkat edıcem diye burda 600rr kullanıcılarına bakım dedım ama pek bi bilgi paylasımı olmamış..bilgilerınızı paylasırsanız cok mutlu olucam...:queen:

hayırlı olsun öncelikle.
debriyaj çok sert geldiyse teli değiştirmekte fayda var derim. tabi motosikletiniz kaç model kaç km. de bilmiyorum ama sertleşen teli yağlamak vs. yerine değiştirmek maneti yumuşatacaktır.
öte yandan hareket etmeden önce 10 dakika kadar beklemek gereksiz. motor ısınmadan hareket etmemek gerekir diye bişey aslında yok. önemli olan motor ısınmadan zorlamamaktır.
Genelde ben dahil biçok kişinin yaptığı, motoru çalıştırdıktan sonra 2-3 dakika kadar ısıtmak ve ne zaman ki hararet göstergesinde rakamlar belirirse o zaman düşük tempoda sürüşe başlamak ve ideal çalışma ısısına gelmeden motoru sıkıştırmamaktır.
kazasız belasız güzel günlerde kullanın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motoru canlı kanlı bir görmek lazım o haalde..:)
daha önce de hayırlı olsun demiştim sanırım ama tekrar kazasız sürüşler dilerim..hayırlı olsun..:)
ancak 1 dk çalışması hareket etmek için kafidir aslında..ve ısınana kadar fazla devirli kullanılmamalı ve zorlama yapılmadan sürülmeli..hareket halinde motorun ısınmasını sağlamak daha sağlıklı diye biliyorum..merak ettim canavarı..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar