Yeni Motoruma Sonunda Kavuştum.

Motorumu pazartesi günü Kırklareli/Lüleburgaz'dan aldım. Sabah erkenden yola çıktık. Motorun herşeyini halledip sorunsuz bir şekilde öğleye kadar Edirne getirmekti amacımız. Satışımızı yaptık. Sigortamızı tazeledik. Ruhsatla ilgili ufak bir sorun çıktı. Eve yollatmak istemedik. Bizzat kendimiz gidip halletmek istedik. Sağolsun motoru aldığımız Seçkin abim bize çok yardımcı oldu. Emniyette işimiz uzadı. Ruhsatımız basıldı sadece bir imzalık işi kalmıştı. Amir'in gelmesini bekledik. Hanımefendi yapınıp gelemedi. Saat 2 gibi orda işimizi bitirdik ve artık gitme vakti gelmişti. Tekrar Seçkin abiyi bulduk. Helalleştik ve motoru bagaja koymak için arabanın başına geldik. Geri bir şekilde motoru koyduk bagajımıza fakat direksiyonumuz dışarda kaldı. Brandayı geçirdik ve sıkıcan bagaj kapağıyla birlikte bağladık. O şekilde yola çıktık. Rahat rahat geldik. Hiç bir sorun olmadı. Evin önüne geldim ve motoru indirdik. Derin bir oh çektim ve artık dinlenme zamanıydı. Aynalarını taktım ve ayarladım. Daha sonra bırakıcağım yere çektim ve kilitledim. Artık benimde doğru dürüst çalışan bir motorum var.

hadi hayırlı olsun...
sorunsuz bir şekilde getirmişsiniz çok sevindim...
güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin...

Çok teşekkür ederim. Sizlerin yardımı olmasa zor getirirdik. Benzin, yağ durumunda çok yardımınız oldu. İnşallah doğru bir karar vermişizdir bu motoru alırken. Şuan için memnunum ama ileride ne olucağı belli olmaz. Tekrar teşekkür ederim. İyi akşamlar.

hayrlı olsun vay lüleburgaz he 2 sene orda okudum bu sene mezun olsum özledim burgazı meydanı kipayı:D buaralar yine gitmem lazım askerlk için geçici meznyt belgesi alcam

hayrlı olsun vay lüleburgaz he 2 sene orda okudum bu sene mezun olsum özledim burgazı meydanı kipayı:D buaralar yine gitmem lazım askerlk için geçici meznyt belgesi alcam

Teşekkür ederim. Lüleburgaz gerçek güzel yer ve son yıllarda gerçekten çok büyüdü. Çok küçükken gitmiştim ve büyük bir şok yaşadım. Girişte 99000 yazıyor ama imkanı yok 150000'den aşağı değildir.

Teşekkür ederim. Lüleburgaz gerçek güzel yer ve son yıllarda gerçekten çok büyüdü. Çok küçükken gitmiştim ve büyük bir şok yaşadım. Girişte 99000 yazıyor ama imkanı yok 150000'den aşağı değildir.

evet bizim hocalar anlatıyorlardı çk küçükmüş gelişmesnde bizim okulun etkisi büyük lüleburgaz myo:) buarada motoru kaça almıştın ve yakıt sarfiyatı nedir biliyrmusun?

evet bizim hocalar anlatıyorlardı çk küçükmüş gelişmesnde bizim okulun etkisi büyük lüleburgaz myo:) buarada motoru kaça almıştın ve yakıt sarfiyatı nedir biliyrmusun?

1000 tl civarı aldım. Yakıt için bişey diyemiycem henüz. Daha dün aldım ve bugün nöbetçiydim.Kısmetse çarşamba perşembe fulleyip deniycez. Çok fazla bişey olucağını sanmıyorum. Eğer sıkıştırmazsan tabi. Ben çok zor durumda kalmazsam 50-60'ı geçmiyorum. Ekonomik kullandığımı düşünüyorum.

hayırlı uğurlu olsun :) eğer mahsuru yoksa motor kaç model km si kaç ve ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim. motorumun piyasası nasılmış biraz bilgim olsun demi :p

Teşekkürler. 2006 model 3000 km'de. 1000 tl'ye aldım.

tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar