yeni motorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmıştım ama buraya da yazayım... En doğru kararı vermişsin. Güle güle kullan , çok yakışmışsınız.

9.600 + plaka... öncelikle allah kaza bela vermesin ve 250cc klasmanında 9600tl verdiginiz için ayrı bir tebrikler!!millet derya ona o kadar verilirmi diye takmayın siz onları sakın motorunuz çok tatlı alet yolunuz açık olsun inş.

Satarken bayandan ve sigara icilmemis diye yaz ..... daha yuksek gidiyo satis fiyati...gule gule eskit lastiklerini.....en mutlu anlara donsun o tekerlekler:rendeer:

hayırlı olsun 9600 ii para varmışın senin hoşuna gittiyse güle güle kullan abla

güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.Darısı ben ve diger motor sahibi olmak isteyen arkadaşlara:mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
güzel secim Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayılrlı uğurlu olsun darısı başımıza :)

hayırlı olsun :rendeer: rengi çok hoş :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Viaportta Geçen Ay Düzenlenen Fuarda İnceleme Fırsatı Bulmuştum bu Motosikleti 5000Euro Falan Demişti Yanlış Hatırlamıyorsam. Motora Diyecek Laf Yok Fakat Rengi Biraz Cırtlak :) Keşke Biraz Daha Sade Bişey Alsaydın. Bayansın Ya O Bakımdan :cherry:

Viaportta Geçen Ay Düzenlenen Fuarda İnceleme Fırsatı Bulmuştum bu Motosikleti 5000Euro Falan Demişti Yanlış Hatırlamıyorsam. Motora Diyecek Laf Yok Fakat Rengi Biraz Cırtlak :) Keşke Biraz Daha Sade Bişey Alsaydın. Bayansın Ya O Bakımdan :cherry:

evet yeşili bende sevmiyorum :) en İyisi Siyah :)

olsun şule ablamıza yakışıyor ninja...kaç km oldu abla :) alalı 4 ay olmuş ama hayırlı,uğurlu olsun ablacım..

Ninja iyi bir bakar,sana da yakışmış...

hayırlı olsun Şule :cherry: sen ve motorun çok harika bir görüntünüz var. Allah kazasız binmek nasip etsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar