Yeni Motorum:)

Merhaba arkadaş'lar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim inşallah herkes istediği motosikletine kavuşur:thumleft:ducati848
VPaYZq.jpg

Hocam motorun yeni motorun hayırlı olsun, harika gözüküyor kazasız belasız kullanman dileğiyle. Ve birde sorum var, lastikte ne yazıyor kırmızı yazıyla okuyamadım da bir türlü. :cat:

Ekipmanlarda güzel : ) Korumalı pantolonda alırsanız şahane olacak. Yoksa korumalımı :sunny:

Motosikleti
Forza 250
Hocam motorun yeni motorun hayırlı olsun, harika gözüküyor kazasız belasız kullanman dileğiyle. Ve birde sorum var, lastikte ne yazıyor kırmızı yazıyla okuyamadım da bir türlü. :cat:

Ducati yazıyor galiba.

Hayırlı olsun kazasız belasız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekeriniz düz bassın.:bounce:

cok guzel , nazar degmesın.Bu model ve marka ıle ılgılı soru olduguna sana gelıcez demektır. Bır sure kullandıktan sonra motor ıle ılgılı tecrubelerını yazar mısın ltfn.Bakalım ducatı 848 nasılmıs. Bırde kasko ve sıgorta ne odedın ?

Tesekkurler arkadaşlar ekipmanım tam jantlarda ducati sticker var sesi hoşuma gitti orjinal egzoz var üzerinde performans egzozu takmayı takmayı düşünmüyorum pazar günü hava güzeldi 350km yaptım otoban yolunda iyi gidiyor kerata:) viraj işine pek fazla girmedim alışmam lâzım iyice ama hissediyorum çok güzel viraj yapacaz:)

2 sılındırın ducatı sesi :) herkes sevmıyor, kımı de hasta oluyor. Yamaha r1 dekı crossplane motor sesıne benzetıyorum sonra rsv4 f aprılıa , onunda sesı farklı, motor calısma sıstemıs atesleme farklı. Iste bu gıbı seyler farklı kılıyor bu motorları.Hepsı ayrı guzel bence:)

Hayırlı olsun.Kazasız günlerde kullanmanız dileklerimle..
Bence Lastikte Lastik tür,ebat numaraları yazıyor.
Varmı arttıran:cherry:

Pardon cvp vermişler.Lastik no değilmiş.Oturumu kapatıyorum.

Son düzenleme:
ya vallaa kaymak gibi motor :) hayırlı olsun dostum eskiden kazasız belasız sur derdim arkadaslarıma artık dayaksız sür diyorum :D

Foto yüklenmedi bir türlü bende ama jantta kırmızı ducati yazıyor denmesinden Şefkati abiden aldığını tahmin ediyorum.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar