Yeni Motorum

Dun yeni motorum NC 750X'e kavustum, gecen hafta F650GS i satmistim, Ankaradayim, Istanbuldan degerli bir motor sevdalisindan asagidaki kuşu aldim, agzina kadar aksesuar dolu, 3 lu shad canta seti, elcik isitmalari, seyir halinde otomatik acilabilen on bagaj kilidi, tur cami, zincir koruma, yan ayak genisletici, orta sehpa, sis farlari, Michelin Road 4 lastikler...
Dun yaklasik 5 saatte otobandan geldim, yaklasik 450 km yaptim, hic yorulmadim titresim sifir 160 ile giderken dikiz aynasindan goruntu cam gibi, 170 e kadar cok guclu sekilde cikiyor, yuksek torklu bir makine elin altinda surekli guc hazir ve virajlar cok keyifli...almadan once cekincelerim vardi ama hepsi silindi... on bagaji efsane.. 2 x 36lt yan 48lt topcase 24lt on bagaj ile 144lt devasa yuk hacmi var :) 450 km nin ilk 70 kmsi istanbul trafigine tutulmam ve tam gaz gelmeme ragmen ortalama 3.8 lt yakmis..

Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Tekeriniz hep düz bassın.

hayırlı olsun hocam. Bu başlıkları gördükçe değiştiresim gelmiyor değil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güzel motosiklet hem agresif deyil hemde ekonomik görüntüde süper ve 144 lt sanırsın araba .

Sevemiyorum arkadaş! Hondanin motorlarının tipini sevemiyorum yaa yok olmuyor.
Servis agi var motorlarinda kronik ariza pek cikmiyor ikinci eli guclu aksesuar bollugu var parca sikintisi yok hersey guzel ama yok sevemiyorum.

Hayirli ugurlu olsun

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun güle güle kullan.
Honda bu motosikletin fiyati konusunda çok akilli bir politika izledi ve etrafta gördügüm kadariyla karsiligini da aldi.
Tenere,V-Strom ve Versy'den daha yüksek hacime sahip ama 1000 euro daha ucuz.
Yakisikli ve göz alici.
Saniyorum Türkiye'de de iyi satti bu model.

Tam hayallerimdeki motoru almışsın; 3 çantalı, tur camliyla her yere götürür bu, ne rüzgar yersin ne titreşim hissedersin ihtiyacınıda yanında taşırsın, bi yere gidince ekipmanını sığdırırsın motorda bırakırsın. Konfor desen konfor güç desen güç, bagaj desen bagaj :)

hayırlı olsun. inceleme videolarına gerek yok. kısaca her yönüyle özetlemişsiniz. hele ki sadece yakıt tüketimine bakılarak bu motor kendini aldırır.

144 lt bagaj benim gibi iki kişi sıgar ha içine :D
hayırlı olsun allah kaza beladan korusun. nazar boncugunu takmayı unutma ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar