Yeni Motorum :)

250 lik alırsam gene cbf tarzı bişey alırım diz örtüsü taka bileceğim bi model olması lazım sonuçta yaz kış ayrımı yapmamam gerektiği için kış da özel elbiseler giymeden diz örtüsü ve mont yetmesi gerek cbr 250 nin görünüşü güzel ama kışın binme olasılığı çok yok yağmurda fln

Zaten bu motoru alacan baba yazın akacaksın o il senın bu il benım o sahil senın bu sahil benım. atacaksın yavruları arkaya dumdıs dumdıs :p

Hayırlısı olsun..
Benim motora ''pişmiş tavuk kadar bile'' bakmıyorlar ama olsun.. :) Tikkat çekmeyi hiiç sevmem..:)

Fotolara bakmak için monitörü sağa yatırdım kardeş genede hayırlı olsun kazasız belasız...

hayırlı olsun yakışıklı motor :)
yanlız 150 cc ile 250 yi kıyaslarken arada daglar var bu bile fazla demen beni şaşırttı bian kendimle kıyasladım.
tvs 150 vardı bende arkadastan honda twister 250 aldım denedim gazladım sanki bi fark yok gibiydi vites araları fln aynı tork daha fazlaydı ama aman aman birşey görememiştim.
500cc ye kadar kullandıgım bütün motorlar sanki gitmiyo gibi geliyor.yani bindigin motorla alakalı birşey 2gün önce xt mi ktm i olan arkadaşa verdim turladı geldi abi gitmiyo ya motor diyo:D.
bence 2 tekerde binlikler cc olarak yeterli hatta 1200cc endurolar ideal benim görüşüm 600cc kesmiyo bazen.ama ufak cc ler arasındaki farkı ben anlıyamıyorum.
keşke benzin fiyatları böyle sömürürcesine olmasada hepimiz yüksek cc motorlara binip trafikte düşük cc nin bize verdigi rahatsızlıklardan kurtulabilsek.

hayırlı olsun. birde şu fotoları düz yükleseydin tam süper olacaktı.

Hayırlısı olsun biz bisiklete talim etmeye devam :salut: :salut: :salut: :salut:

1950 bmw kullanıcısıyım 250 cc zaten tork canavarı şaftlı motor yeterki ayarlı olsun.cc de sorunum yok 1000 e kadar yolu var yanlız istemiyorum çok yuksek max 500 600 cc kadar istiyorum r125 in 250 liğini bulsam gidip alıcam
bence beklemeyin cbr 250r alın , keşke demessiniz.

Resimlere bakmak için monitörü ters çevirdim :queen::queen:
Yeni motorunuz hayırlı olsun.İnş. bizede nasip olur :cherry:
İnşallah daha iyileri size nasip olur.

İlk başlarda öyle uçak olur zati :) Bnde motoru yeni aldığımda öyle diyordum bir baktım anaa :) yetmiyi :)
Beni kesti baya bu motor. 3-5 sene idare eder :)
:) ilk alındığında yeter diyoruz ama 6 ay sonra sahibinden.com da oluyor :D
hayırlı olsun
Maddi durum söz konusu olmadıkça veya fiziksel bir sorun 3 seneden aşağı satmam :)
hayırlı olsun.dizlik şart :)
Teşekkürler. Evet en yakın zamanda alacağım.
Hayırlı olsun. Mondiyide yerden yere vurmuşsun yav. Faceden ekle beni. Fırsatını buldukça takılırsın istersen
Mondialinde hakkını yemek istemem , beni yüyürmekten kurtardı ve epeyde zevk verdi sürerken ama, ipin üzerinde gidiyorsunuz çin mallarında :) Heran kopabilir :) Face de adınız ne idi?
hayırlı olsun güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun(da) emin ol gün gelir 250lik te yetmez dersin :)
Biliyorum fakat o gün 3-5 sene sonra anca 3-5 senede anca 600 lük kıvama gelirim. Bu bile zorluyor namussuz :)
Hayırlı olsun . Allah kaza yüzü göstermesin inşallah.
Teşekkür ederim. Allah İnşallah kimseye kaza yüzü göstermesin .
Herhalde 170 falan son hızı olur . Gayet yeterli ki zaten 170 yapacağımıda sanmıyorum

yapacağını sanıyorum...hayırlı olsun... :)
Olabilir, bunu önümüzdeki günler gösterecek . :)
Kazasız belasız keyifli rüzgarlar :)
Çok teşekkür ederim.
vaşşş motora bak , aga bu motor 250 yapıyomu?

şaka şaka:mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..
Potansiyel hedeflerimden biri 2013 kırmızısı gelseydi almıştım coktan 600 lüklerle bunun arasında gidip geliyorum..
Teşekkür ederim. Benim beyazı çok hoşuma gidiyordu. Eğer tecrubeniz yoksa 600 lük çok hatta 250 lik bile çok buna emin olun :)
hayırlı olsun......
Çok teşekkür ederim.
hayırlı uğurlu olsun hocam :D cbr can dır :) hyosung :D 2xCAN :) kazasız belasız
Doğrudur, ben yarı ss seviyrum :) Teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun elin ayağın alışana kadar dikkatli ol. Rodajda fazla gaz açma. Rodajı yarıla hafif hafif gaz açmalara bas çek- bas çek yapmalara baslıyabilirsin. Uzun süreli yüksek sürat iyi değil rodajda. Kazasız belasız..
Teşekkür ederim. Zaten 6000 deviri geçmiyorum.
Boynum ağrıdı resimleri görcem diye :) Hayırlı olsun...
Teşekkürler , evet yamuk olmuş biraz :)
Hayırlı olsun. Bu motora 10 yıl da binseniz 170'i gören ve gaza anında yeterli tepkiyi veren bir motordan daha fazlası bence gereksiz. Zaten 170 demek azrailin ensesine şaplak atmak demek :)
Katılıyorum :) Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun,kazasız belasız nice kilometrelere insallah :)
Çok teşekkür ederim.
hayırlı olsun çok güzel anlatmışsın. ben de ilk kez 500cc kullandığımda 2007 senesinde vay be bu nasıl bir güç nasıl bir hızlanma hangi insan evladı daha fazla güce ihtiyaç duyar diyordum :D 600cc kullandıktan sonra tekrar 500cc'ye düştüm acaba arabayı satıp daha ucuz bir otomobil alsam da motoru zzr1400'le değiştirsem mi diye düşünüyorum :)
Çok teşekkür ederim. Bu şuan bana zzr1400 gibi geliyor açıkçası :D

hayırlı olsun güzel makine şık makina...nazar değmesin...
Sizide yordum cbf konusunda en son cbr aldık :) Teşekkür ederim :)
Adamın Kralı yaaa :):) Hayırlı olsun cok doğru seçim olmus Honda 125 R kullanıyodum :D bende 250 R aldım 2013 modelinden :) gaza dokunulmuyo köklüyoo hemen :D 1 hfta oldu motoru alalı 1600 Kmdeyim :D:D:D insanın motordan inesi gelmıyor..

Gözlemler: Yakıt CİMRİSİ. KOKLAR namussuz :) - 1-2-3-4-5-6 affetmez kökle gazı :) far sistemi çok müthiş. sinyaller öle. herşey yerli yerinde. Basın parayı sıkın kemerleri. alın CBR 250 R SİYAH KOBRAYI :)
:)
Evet insanın inesi gelmiyor. :) Çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kazasız belasız kullan. Gerçekten doğru seçim yapmışsın ve anlatımın gayet başarılı motora yeni başlıyacak arkadaşların kesinlikle okumasında fayda var (Bazılarına nafile :) )
:) evet bazılarına nafile gerçekten :) Teşekkür ederim
hayırlısı olsun ,
benimde çok hoşuma giden bir makine,,,
Teşekkür ederim , darısı başınıza.
250 lik alırsam gene cbf tarzı bişey alırım diz örtüsü taka bileceğim bi model olması lazım sonuçta yaz kış ayrımı yapmamam gerektiği için kış da özel elbiseler giymeden diz örtüsü ve mont yetmesi gerek cbr 250 nin görünüşü güzel ama kışın binme olasılığı çok yok yağmurda fln
:) doğrudur.
Zaten bu motoru alacan baba yazın akacaksın o il senın bu il benım o sahil senın bu sahil benım. atacaksın yavruları arkaya dumdıs dumdıs :p
:)
Hayırlısı olsun..
Benim motora ''pişmiş tavuk kadar bile'' bakmıyorlar ama olsun.. :) Tikkat çekmeyi hiiç sevmem..:)
Benim içinde çok önemli değildi, scooter e zaten öğrenmek için binmiştim , milletin görüşü çokta öenmli dğeildi açıkçası. Çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
Çok teşekkür ederim.
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Çok teşekkür ederim .
Fotolara bakmak için monitörü sağa yatırdım kardeş genede hayırlı olsun kazasız belasız...
Evet olmuş bir sıkıntı :) Teşekkür ederim.
hayırlı olsun yakışıklı motor :)
yanlız 150 cc ile 250 yi kıyaslarken arada daglar var bu bile fazla demen beni şaşırttı bian kendimle kıyasladım.
tvs 150 vardı bende arkadastan honda twister 250 aldım denedim gazladım sanki bi fark yok gibiydi vites araları fln aynı tork daha fazlaydı ama aman aman birşey görememiştim.
500cc ye kadar kullandıgım bütün motorlar sanki gitmiyo gibi geliyor.yani bindigin motorla alakalı birşey 2gün önce xt mi ktm i olan arkadaşa verdim turladı geldi abi gitmiyo ya motor diyo:D.
bence 2 tekerde binlikler cc olarak yeterli hatta 1200cc endurolar ideal benim görüşüm 600cc kesmiyo bazen.ama ufak cc ler arasındaki farkı ben anlıyamıyorum.
keşke benzin fiyatları böyle sömürürcesine olmasada hepimiz yüksek cc motorlara binip trafikte düşük cc nin bize verdigi rahatsızlıklardan kurtulabilsek.
keşke eski motorumla yenisini test edebilseydiniz anlardınız beni :) Teşekkür ederim.
hayırlı olsun. birde şu fotoları düz yükleseydin tam süper olacaktı.
Teşekkür ederim .Evet haklısınız ama beceremedim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Hayırlısı olsun biz bisiklete talim etmeye devam :salut: :salut: :salut: :salut:

Teşekkür ederim. Bisiklette ayrı bir güzel .

Hadi hayırlı olsun.

Sonunda aldın motoru

Madem parayı buldun bunu Alman iyi olmuş

Allah kaza bela vermesin

Berke en sonunda senin motorun dünya gözü ile normal fotolarınıda gördük millet boyun fıtığı olacaktı yoksa :queen:

Hadi hayırlı olsun.

Sonunda aldın motoru

Madem parayı buldun bunu Alman iyi olmuş

Allah kaza bela vermesin

Çok teşekkür ederim. :) kızmadınız dimi bana :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Berke en sonunda senin motorun dünya gözü ile normal fotolarınıda gördük millet boyun fıtığı olacaktı yoksa :queen:

Valla sırf sizin için uğraştım düzelttim :queen: , şaka biyana benim bile boynum ağrımıştı hakikaten :)))

Vallahi nazar değmesin güzel motor. En son limanda siyahını görmüştüm adam motorun deposunu öpüyor her binişte sapkınlık yapmış sanırım :queen:

Beyaz candır tozlanmaz mis gibi + güneş altında fazla ısınım yumuşak yerleri yakmaz:queen:

Çok teşekkür ederim. :) kızmadınız dimi bana :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Valla sırf sizin için uğraştım düzelttim :queen: , şaka biyana benim bile boynum ağrımıştı hakikaten :)))

Ne demek niye kızayım

Parayı buldu daha iyisini aldı diyorum kendi kendime :)

Tek korumalı bin de :)

o çıplak dizler ve ellerle inşallah başına bişey gelmez motoru erken bırakmazsın hayırlı olsun

Beyaz candır tozlanmaz mis gibi + güneş altında fazla ısınım yumuşak yerleri yakmaz:queen:
:) :cat:
Ne demek niye kızayım

Parayı buldu daha iyisini aldı diyorum kendi kendime :)

Tek korumalı bin de :)
Cbf 150 sayfasında sizi çok yordum , gittim cbr aldım da o yüzden dedim :)
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Teşekkür ederim .
o çıplak dizler ve ellerle inşallah başına bişey gelmez motoru erken bırakmazsın hayırlı olsun
Eldivenim var yine revit mont umun modelinden aynı takım . Fakat resim için takmadım , zaten binerkende kısa şortla binmem asla . Resimdekiler kesinlikle yola çıkarkenki giysilerim değil. Zaten 1 hafta içinde dizlikte alacağım. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar