yeni motorum ybr 250

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
arkadaşlar 140 ı ben cok rahat yapıyorum yapmıyan diyen yalan söyler bence makine gaz actığın zaman nereye gideceğini şaşırıyor zaten saygılar

140 yapman normal benim makina bile o sürata geliyor düz yolda,eğer karşıdan rüzgar yersen ve 2 kişiysen 130 civarında gider,rampa aşağıda 150-160 arası görürsün 100kmde ortalama tüketimin uslu uslu gidersen 3litre ,sürat yaparsanda 3,5 litreye kadar çıkar ,binen birisinin söylediğine göre torku mz251 ve mz301 den bile daha iyiymiş

Ybr 250 nin kıymetini çok km devirenler anlıyacak.Beğenmeyenler pişman olacak ama!!!!!!....Oksijen sensörlü ve iki kademeli katalizör:“Forged” pistonlar ve özel kaplanmış silindirler...Maks. gücü
21 HP-7.500 devirde .Bu güç 0 km motorda alınmış güç.Kullanıcının tecrübe-becerisine göre yükselir de alçalırda.Aynı marka motorda farklı hız limitleri zaten bunu kanıtlıyor.Krank kolu çıkarma,üst kafa problemleri ile ugraşma sorunlarından uzak bir şekilde tüm ybr 250 kullanıcılarına kaza-belasız(tabi diger motorcu arkadaşlarada ve banada)keyifli sürüşler...

Güle güle kullan arkadaşım, kazasız ve belasız.. Hem şehiriçi hemde şehirler arası rahatça kullanabileceğin bir motor aldığını düşünüyorum. Darısı başıma

140 yapman normal benim makina bile o sürata geliyor düz yolda,eğer karşıdan rüzgar yersen ve 2 kişiysen 130 civarında gider,rampa aşağıda 150-160 arası görürsün 100kmde ortalama tüketimin uslu uslu gidersen 3litre ,sürat yaparsanda 3,5 litreye kadar çıkar ,binen birisinin söylediğine göre torku mz251 ve mz301 den bile daha iyiymiş

aynen anlattığın gibi vallahi tebrik ediyorum bilen nasıl acıklıyor vallahi
:cat::cat::cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
aynen anlattığın gibi vallahi tebrik ediyorum bilen nasıl acıklıyor vallahi
:cat::cat::cat:

sizin motorunuzla benim motorumun değerleri yaklaşık aynı ikiside 21 hp ikiside enjeksiyonlu o yüzden tüketim ve süratleride aynı değerlerde olması gerekirki bunu sizde onayladınız,aslında o yazdığım değerler kendi motoruma ait olan değerlerdi,ybr 250 yi ,vitesli motosiklet kullanmayı sevmediğim için xmax i alırken bir ara baya bir niyetlenmeme rağmen elemiştim ama herzaman içimde birtane görsekte arkasında bile olsa bi binip gezsek şeklinde içimde kalan bir motordur,motorunu bindikce daha çok sevecek ve ne kadar doğru bir karar verdiğine emin olacaksın,bu arada sana bir uyarım olacak servislere dikkat et,beldeyama servis seçiminde işi en iyi yapacaklara değil ,en fazla motor satan ama servisten anlamayan kişilere emanet etmiş genellikle,ve özellikle ybr125 ve cbf150 kullanıcıları bu motora 1 kez binseler eminimki kendi motorlarını 15 gün içinde satıp bir ybr250 edinmeye çalışacaklardır.

Son düzenleme:
süper abi:queen: , kazasız belasız inşallah.

özür dilerim ben bunu yazdıktan sonra tüm entryleri okudumda cevap vermeden edemedim , ama oda darılmasın bana tabi ki .

ybr250 yada cbf250 'nin hız konusuna neden taktınız anlamadım.

şimdi şu var ki hız için tasarlanmış motosikletler denk cc. leri bile olsa diğerlerinden hızlı gidecektir , ama şunu söylemek istiyorum ki bir yanda Kore , bir yanda Japon var bir düşünmekte yarar var kanaatindeyim.

ybr250 çok mükemmel bir motosiklet bence , deselerki kawasaki ninja 250 mi ? ybr 250 mi ?

tercihim racingten yana olur orası ayrı.

ama motosiklet denince neden HIZ geliyor akla anlamış değilim.

diyeceksiniz ki madem hızla işin yok neden racing motosiklet istiyorsun ?

adrenalini , hızı , gücü hissetmeyi herkes sever ama bir motosiklete iyi demek için onun yüksek hızlaramı çıkması lazım ?

cup modellerinin bile, ybr250 nin çıkmadığını iddia ettiğiniz hızlara çıktığını duyuyoruz.

anlamakta istemiyorum. binen bilir diyorum konu uzamasın diyorum.

Son düzenleme:
herkese yorumları için teşekkür ediyorum ve saygı duyuyorum...kazasız sürüşler hepimize

Motosikleti
Hornet
öncelikle hayırlı olsun:)Racing'e merakım olmasa bende bundan istiorm ama işte ahh ahh:pr:

Selamlar dondum balıkesır sındırgıdan gelır gelmez ybr ıle bır tur attım. Ayrılıcak bır motor degıl hep garajda durması gereken bır makına. Kac yapar guc beygır bosverın kardesım tanrı herkese akıl fıkır ve cene vermıs bazıları cene konusturuyo. Sen bırak onu bunuda bas gaza be babacan. Doldur depoyu 400-500 km arası gıt. Gerektıgınde gazla her hıssı verıyor. Altında bır pehlıvan var tırsma uzak yolu degıl kendıne guvenıyorsan dunyayı dolas. Sahıp olunabılecek en guzel motorlardan bırı. Gule gule bının keyfını cıkarın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 PM ----------

Ha sımdı arkadaslar bu makınayı racınglerle kıyaslamıslar guldurmesınler ben bu makınayla dag tabır edılecek koylere cıktım ındım mılletın yuh dedıgı yerlerde adam gıbı dolasdım hangı razıng bunu yapabılır bu makına hem naked hem enduro her yola hızmet edıyor. Alan kullanan arkadaslarımız var bırakın tat alsınlar huzurla bınsınler muhalefetle bu ıs olmaz. Selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunlar benim tipim değil ama güzel görünüyor hayırlı olsun arkim

güle güle kullan ,,,işin en vahim tarafı 250cc lik 2.el bi motora 7400 tl çok para çooookkk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar