- Konu Yazar
Maşallah.. Hep keyifle bin inşallah....
saol kardeşim herkese de tavsiye ederim bu makineyi...
Maşallah.. Hep keyifle bin inşallah....
İşte ben bu motorun bu mevzularını anlattım ama kimseyi inandıramadım tabı onlar kendilerini bilir. Peki bu arkadaşımızdamı atıyor?Ben 15 bın kmdır uzerındeyım.Olum sedat atma o kadar ınanan olur da basımızı belaya sokarsın.Suan Balıkesır Sındırgadan yazıyorum foruma selam olsun.yorumlar için teşekkür ederim gercekten güzel bir motosiklet sonucta yamaha şehir içinde denedim düşük devirlerde tork u cüssesine göre baya iyi motorla şehir içinde giderken km 20 lere düşüyor 2, viteste gazı açtığımda cok cabuk toparlıyor tork olayı gercekten yüksek konfor konusunda artçım ve ben gayet rahatız motor düşük devirde calıştığı bile belli değil devire bindiği zaman cıldırıyor nereye gideceğini bilmiyor ama hakkını veriyor gercekten seriliği mükemmel 155 km sürat yaptım 2 kişi hafif rampa aşağı idi ve biraz daha gider gibime geldi yani 160 ı yapar düz yolda 140 hemen yapıyor vibrasyon olayı motor devire binmeye başladığı zaman biraz var ama rahatsız etmiyor yakıt olayı ise şehir içinde normal kullanımda 3 litre benzin ile ben 105 km yaptım...:cat::cat::cat:
İşte ben bu motorun bu mevzularını anlattım ama kimseyi inandıramadım tabı onlar kendilerini bilir. Peki bu arkadaşımızdamı atıyor?Ben 15 bın kmdır uzerındeyım.Olum sedat atma o kadar ınanan olur da basımızı belaya sokarsın.Suan Balıkesır Sındırgadan yazıyorum foruma selam olsun.
Yapmaz kardeşim.140yapmaz bu motor.Ancak rüzgar arkasından eserken ya da yokuş aşşa yapar.Düz yolda rüzgarsız havda yapacağı 130'dur.Neden mi :
İşte ben bu motorun bu mevzularını anlattım ama kimseyi inandıramadım tabı onlar kendilerini bilir. Peki bu arkadaşımızdamı atıyor?Ben 15 bın kmdır uzerındeyım.Olum sedat atma o kadar ınanan olur da basımızı belaya sokarsın.Suan Balıkesır Sındırgadan yazıyorum foruma selam olsun.
gene mi sen :farao: senin ne alıp veremediğin var bu ybrlerle ya da cbf250'lerle söylesene ? neden her motor tanıtımı yazısında sen kendi motorunu övüyosun ? hasper kader insanlar para biriktirip motor sahibi oluyorlar tarzı ne olursa olsun. sen ve senin gibileri neden;
ÇEKEMEMEZLİK HİSLERİ'ne kapılırcasına
böyle mesajlar atıp yeni motosiklet sahibi birisiyle
illada münakaşa içine girip
uluorta tartışma çıkarmak için elinden geleni yapar anlamış değilim. kendine başka eğlence bulmanı tavsiye ederim. gerekirse kendi fikirlerini kendine sakla. bu tür mesajlar atarak kendini küçük düşürme.
HAYIRLI OLSUN TATLISERT KARDEŞİM. ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESİN. BİR 125CC SAHİBİ OLARAK SÖLEYEBİLİRİM Kİ HAYALLERİMİZDEKİ MOTOR :cat:
gene mi sen :farao: senin ne alıp veremediğin var bu ybrlerle ya da cbf250'lerle söylesene ? neden her motor tanıtımı yazısında sen kendi motorunu övüyosun ? hasper kader insanlar para biriktirip motor sahibi oluyorlar tarzı ne olursa olsun. sen ve senin gibileri neden;
ÇEKEMEMEZLİK HİSLERİ'ne kapılırcasına
böyle mesajlar atıp yeni motosiklet sahibi birisiyle
illada münakaşa içine girip
uluorta tartışma çıkarmak için elinden geleni yapar anlamış değilim. kendine başka eğlence bulmanı tavsiye ederim. gerekirse kendi fikirlerini kendine sakla. bu tür mesajlar atarak kendini küçük düşürme.
HAYIRLI OLSUN TATLISERT KARDEŞİM. ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESİN. BİR 125CC SAHİBİ OLARAK SÖLEYEBİLİRİM Kİ HAYALLERİMİZDEKİ MOTOR :cat:
İşte insanlar hasper kader biriktirdikleri parayı yanlış motora yatırmasın diye yazıyorum.Bu ybr250 zımbırtısı kendinden 10 beygir güçlü 2 silindirli 250'liklerden bile pahalıydı.Şimdi biraz ucuz yapmışlar.Ancak yine de satamazlar.Neden dersen ikinci elde de birinci elde de kendinden 10 beygir güçlü cc'daşlarından daha pahalı.Benim maksadım insanları uyandırmak.
Çekememezlik niye olsun.Benim gt250r motorum ybr250'den 10 beygir daha güçlü.Tozumu yutar benim.Honda bile tek silindirli 20 beygirlik 250'liliğini üretimden kaldıralı 2 sene oldu.Yamaha daha bu motoru satmaya çalışıyo hemde fahiş fiyata.Tabi satamadılar ellerinde kaldı hemen indirime gitmişler.
Fikirlerimi niye kendime saklayacakmışım.Ben doğruları söylüyorum.Siz deliriyosunuz.Doğrular bu kadar zorunuza gidiyo.Birinci elde de ikinci elde de ybr250 den 10 beygir fazla olan diğer 250'likler daha uygun fiyata satılıyo.Uyanın millet.Alın benim gibi 30 beygir , uzun yolda bayılmayın.
Hayırlı ugurlu olsun.ybr 250 ile ilgili tecrübelerinin devamının merakla takipcisiyim.sen bakma millete.isterse 120 km yi geçmesin.(140-150 yapanların tamirden sonraki faturalar karşısındaki kıvranışları :salut:r::farao:......kaldıki motorun eksozundan(ybr nin)çıkan ses TEKNOLOJİ TEKNOLOJİ şeklinde ise hiç bişeye aldırmana gerek yok :cat:.Allah kaza beledan korusun.
İşte insanlar hasper kader biriktirdikleri parayı yanlış motora yatırmasın diye yazıyorum.Bu ybr250 zımbırtısı kendinden 10 beygir güçlü 2 silindirli 250'liklerden bile pahalıydı.Şimdi biraz ucuz yapmışlar.Ancak yine de satamazlar.Neden dersen ikinci elde de birinci elde de kendinden 10 beygir güçlü cc'daşlarından daha pahalı.Benim maksadım insanları uyandırmak.
Çekememezlik niye olsun.Benim gt250r motorum ybr250'den 10 beygir daha güçlü.Tozumu yutar benim.Honda bile tek silindirli 20 beygirlik 250'liliğini üretimden kaldıralı 2 sene oldu.Yamaha daha bu motoru satmaya çalışıyo hemde fahiş fiyata.Tabi satamadılar ellerinde kaldı hemen indirime gitmişler.
Fikirlerimi niye kendime saklayacakmışım.Ben doğruları söylüyorum.Siz deliriyosunuz.Doğrular bu kadar zorunuza gidiyo.Birinci elde de ikinci elde de ybr250 den 10 beygir fazla olan diğer 250'likler daha uygun fiyata satılıyo.Uyanın millet.Alın benim gibi 30 beygir , uzun yolda bayılmayın.
10 beygir fazla motorun ama biz 140 yapıyor dedikce sen cıldırıyorsun demek senin motor yapmıyor herhalde kabullenmiyorsun cünkü megan kardeşimdede var oda memnun sonucta
Benim motor daha rodajda.Henüz 550 km'de.Hem de ruhsat plaka daha bugün çıktı.O yüzden hız yapacak durumum olmadı.Ancak çevre yolunda 4 ncü viteste 125'i gördüm ve bu motorla 160'ı göremeyen yok.İşte diyorum ya bu son hız meselesi hep beygir gücüyle alakalı.Senin beygirlerin yetmiyosa zorlamanın gereği yok.
isteyen istediği motoru alır dostum. senin uyandırmana gerek yok
bal gibi de çekememezlik. senin motorunun nerden geldiği belli değil henüz. tartışılıyor koremi asya mı neyse.. ama yamaha dediğimiz zaman akan sular duruyor sende biliyosun kabullen bunu. yemişim torku. bir arıza yapsa kaça malolucak ondan hiç bahsetmiyosun ama ?
deliren sensin dostum. 250cc tek silindir motorun yaptığı hız senin motorundan 20-30km'ye kadar farkı azaltınca sen devreye giriyosun ve forum başlığını berbat ediyosun tek yaptığın şey bu. durup dururken tartışma çıkarmak !!! benim ne zoruma gitcek pehh... adam almış kullanıyor hayırlamak varken sen "yok o motor 140 yapmaz" yok bilmem ne. sorun sende. hep 4750e bile hyo var ?
http://www.sahibinden.com/2006_model_hyosung_takas_da_olabilir-87WQQaXQQ14060639WQQpXQQdisplayitem
bu adama defalarca mesaj attım neden ucuza veriyosun diye ?ciddi alıcıysan anlatırım diyor geçiştiriyor. demekki bi halt yemiş motor. krankmı kırdı neyse.
bence bu huyundan vazgeç dostum. kforumun keyfini çıkarmak istiorsan 1-2 bişeyler bilgi edinmek istiyorsan başkalarının keyfini kaçırma ve sahip oldukları motoru küçümseme olurmu....
Abicim allah kaza bela vermesin güle güle bin:rendeer: Bende topiği bekliyordum msnden konuştuk ama resimlerini görmek için sabırsızlanıyordum gördüm sonunda kız gibi maşallah
Eeee ne zaman geliyorsun İzmire doğru bakalım![]()
demek 140 yapıyormuş neyse tartışmanın bi anlamı yok herkesin motoru kendine güzel ben arkadaşlar ybr 250 hakkında bilgi edinmek istediler onun için olanı biteni yazdım sadece saygılarmerhabalar benim de bir adet ybr 250 motosikletim var şimdilikhyosung gt 250R denilen motosikleti bursadan binerek getirdim nasildir derseniz 179 km hız gördüm motosiklette gayet iyi gidior çift silindir ve bg avantajı var. bunun haricinde orjinal lastikleri berbat virajda atior, motor kısmından gelen garip gurup seslerden dolayi beni pek sarmadı. ama fiyatına göre yine güzel bi motosiklet alınabilir.Şehir için kolay bir makine deil
YBR 250 nin avantajları derseniz lastikleri cok iyi bence deiştirenler yine aynı lastigi tercih ediyor. enjeksiyon zaten kusursuz bir daha karbüratörlü motosiklete binebilecegimi zannetmiyorum,r6 amantisörü kullanilmiş 5 kademeli gayet basarılı, denge derseniz elleri birakarak viraja girdigimi biliyorum. 145 km hız gördüm daha fazla görmüor. ybr 250 şehir içinde ve başlangıc motosikleti olarak iyi yok devam kullanicam uzun yola sürekli cikarim diorsaniz tavsiye etmem uzun yolda insan sıkılıyor 100-110 gitmekden.
merhabalar benim de bir adet ybr 250 motosikletim var şimdilikhyosung gt 250R denilen motosikleti bursadan binerek getirdim nasildir derseniz 179 km hız gördüm motosiklette gayet iyi gidior çift silindir ve bg avantajı var. bunun haricinde orjinal lastikleri berbat virajda atior, motor kısmından gelen garip gurup seslerden dolayi beni pek sarmadı. ama fiyatına göre yine güzel bi motosiklet alınabilir.Şehir için kolay bir makine deil
YBR 250 nin avantajları derseniz lastikleri cok iyi bence deiştirenler yine aynı lastigi tercih ediyor. enjeksiyon zaten kusursuz bir daha karbüratörlü motosiklete binebilecegimi zannetmiyorum,r6 amantisörü kullanilmiş 5 kademeli gayet basarılı, denge derseniz elleri birakarak viraja girdigimi biliyorum. 145 km hız gördüm daha fazla görmüor. ybr 250 şehir içinde ve başlangıc motosikleti olarak iyi yok devam kullanicam uzun yola sürekli cikarim diorsaniz tavsiye etmem uzun yolda insan sıkılıyor 100-110 gitmekden.