Yeni Motorum Yamaha XJ6N

Teşekkür ederim. Demek ki İş dönüşü izmirde ki bir kaç F modeli için sağlam pazarlık yapmam gerekecek :)

Valla hocam, İzmir'deki satıcılar az anasının gözü değil gerçekten, ister araba ister motor olsun hiç abartmıyorum 3-4 bin TL fazlasını yazıyorlar, bi tek kendileri uyanık olduğu için, mesela adam 2013 model motoruna sıfır fiyatı istiyor nerdeyse ve hiçbir özelliği yok öyle abartılacak kadar gerçekten ilgnç, bende İzmir'de yaşıyorum ama gerçekten saçma bi fiyat yazma özentiliği var burada :pl:

Valla hocam, İzmir'deki satıcılar az anasının gözü değil gerçekten, ister araba ister motor olsun hiç abartmıyorum 3-4 bin TL fazlasını yazıyorlar, bi tek kendileri uyanık olduğu için, mesela adam 2013 model motoruna sıfır fiyatı istiyor nerdeyse ve hiçbir özelliği yok öyle abartılacak kadar gerçekten ilgnç, bende İzmir'de yaşıyorum ama gerçekten saçma bi fiyat yazma özentiliği var burada :pl:

Valla dediğin doğru ben veririm fiyatı geçerim ister satar ister satmaz para benim mal onun şuan almamamın tek sebebi izmir dışında olmam Mart sonu gibi gelip beğendiğim motosikletlere fiyat vereceğim satarlarsa alırım satmazlarsa gider kredi çeker sıfırını alırım en azından kasko yaparken indirim olur modelli olunca ;)

Allah kaza bela vermesin inşallah başta ben olmak üzere herkesin hayalinedki motoru almsına nasip eder yaradan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar