Yeni Motorum Yamaha XJ6N

Merhaba arkadaşlar bilen bilir aşağıda konusuda olan r25 imi 4 ağustosta sattım. Ve uzun suredir takip ettiğim xj6 naked modeli satın aldım. Naked ve 4 silindire geçme isteğim bayadır vardı, boy pos ve kilo olunca r25 e sıgıyordum fakat yatamıyordum, depo kucuk geliyordu. Birde belim bıraz hassas oldugu ıcın xj6 da begendigim için satıp ustune kredi cekerek koydum ve tanıdık bir abimizden tertemiz şekilde aldım :)

17.000 km de 2014 model 2. sahibiyim
Üzerinde 1000km önce takılmış pilot road 2 lastik var, kucuk koruma demiri ve spor ayarlanabilir manet var. Tankpad takılı. Resimde salyangozlu akrapoviç egzoz var ama emanet o orjınal egzozu takılıcak p.tesi benim değil egzoz :)

Bu sayfayıda r25 sayfası gibi blog şeklinde fotolarla güncel tutacağım arkadaşlar :)

Bu foto nisan ayına ait, mt yuvacık gezisine gelen tanıdığımızla geri dönerken bi oturayım demiştim ve bayıldım. O zamandan beri ara ara hayal ederdim:

Hayalim gerçek oldu bugun :)

Hayırlı olsun,keyifli sürüşler dilerim,xj grupları bayadır aklımda ama ilerleyen zamanlarda ne olur

Hayırlı olsun ben de xj6 istiyorum aslında ama bakalım kısmet..

Deneyimlerini paylasirsan çok iyi olur düşünenler için

Hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.

Hayırlı olsun kazasız belasız günlere ... Abimde de XJ6N var keyifli bir makine.

Hayırlı olsun kazasıs belasız kullanman dileğiyle, salyangozlu egzoz'u da alsaydın iyi bağırıyor :D

Hayirli olsun
Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin
(Herkes gonlundeki motora kavusur insallah)

Tesekkurler Allah hicbirimize kaza vermesin deneyimleri hep paylasirim suan 20 30 km oldu rahat guzel sıkıntisiz cok guzel gercekten :)

Kardeşim kazasız belasız keyifli gezilere nasip olur inşallah :)

Ben kullandım hiç hoşuma gitmedi nedense :salut: :salut: :salut: :salut:

Hayırlı olsun bende salı günü jx6f aldım güzel motor.

Abi bi beceremedin şunun ismini yazmayı başlığa da yanlış yazmıştın, profiline de yanlış yazmışsın :mrgreen:

X J 6 yahu sıralamayı karıştırıyorsun :)

Zx6 ile karışıyor herhalde :)

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar