yeni motorum ve ilk korumalarım

enes dostum korumaların hayırlı olsun, yalnız scoyco eldiveni takıp çıkarırken fazla zorlama aynısı bende 8ayda çaput oldu:)

cok güzelmiş maşallah bizede nasip olur inş.:mrgreen: kazasız belasız.

Allah kaza bela vermesın enes temizmiş güle güle kullan :)

sağol cüneyt ustam eywallah.buna çok iyi bakıyorum valla diğerine benzemez:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------

cok güzelmiş maşallah bizede nasip olur inş.:mrgreen: kazasız belasız.

inşallah inşallah sağolun vibrasyonsuz hayat:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 ----------

enes dostum korumaların hayırlı olsun, yalnız scoyco eldiveni takıp çıkarırken fazla zorlama aynısı bende 8ayda çaput oldu:)

olur olur gider.daha iyisini almaya çalışırım artık:)

Motosikleti
Honda sh125
bak benım yazıma alıntı yapmamışssın alındım bak :p

oo şuana kadar gördüğüm ybrlerden en güzeli bu [maşallah] ;) kazasız , belasız hayırlı olsun.. :)

hakkaten yakışmış mor şeritler de gerçekten benim hoşumagitti birde mont alırsan mükemmel olacağına inanıyorum

Çok güzel temiz bir motorun var, sende çok şık duruyorsun kazasız belasız iyi günlerde kullan..

sağolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.bu arada şeirtler prosev pembe şerit:) motoruma son derece iyi bakıyorum.emsallerine göre baya temizdir diridir:)

Öncelikle hayırlı olsun enes arkadasım motorun güzel duruyor kazasız belasız diyelim :mrgreen:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın ( arkada ki apaçiler baya komik görünüyor buradan :queen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar