yeni motorum ve ilk korumalarım

evet arkadaşlar yeni motorum Yamaha ybr 2009 model 7500 kmde.33 yaşında motoruna çok iyi bakan bir abiden aldım.
Şerit çektirdim ve motor hoş oldu:) Ayna soranlara,sağ ayna aldığımda yoktu soldakide kenarları çizikti.KOSO ayna siparişi verecem ama alacak yer bulamadım.
bakalım beğenecekmisinz:)

93709397.jpg

75081869.jpg

98589155.jpg

15682727.jpg

72935980.jpg

68991542.jpg

dscn0105s.jpg

hayırlı olsun. kumlu alanda ne yapmaya çalışıyorsunuz pek anlam veremedim. sonuçta cross motorunuz yok. Güvenlik olarakta senden başka bir tek kişide kask gözüküyor diğerlerinin pekte umrunda değil gibi

Mersin İl Temsilcisi
ÇİÇEK GİBİ MAAŞALLAH AMA O MOTORU O KUMLARA SOKMAYACAN DE Mİ?

Allah kaza bela vermesin kardeşim...

aynaları biri sana hediye göndreckti, nooldu?

sağolun allah hepimizi kazadan korsn

Son düzenleme:
Güzel koso aynalarda çok yakışır ama arkadakıler ne yapıyor anlamadım kumlarda falan motorlar :mrgreen: Hayırlı olsun allah kaza bela gostermesın :) Şimdi motorda rahatlıga ermıssındır :)

Valla bi arakadaşın sözü vardı ama unuttu sanırım.ben zaten sokmadım kıyamadımda gereksiz gördüm.onlar benim arkadaş daha bilincinen varamamış bazıları bana gülselerde tedbiri elden bırakmamak lazım.pzar günleri böyle biizm ilçenin gençleri toplanır bu tür şeyler olur hep:)

sağolun arkadaşlar denk getirdik aldık kız gibi maaşallah:)

Valla bi arakadaşın sözü vardı ama unuttu sanırım.ben zaten sokmadım kıyamadımda gereksiz gördüm.onlar benim arkadaş daha bilincinen varamamış bazıları bana gülselerde tedbiri elden bırakmamak lazım.pzar günleri böyle biizm ilçenin gençleri toplanır bu tür şeyler olur hep:)

sağolun arkadaşlar denk getirdik aldık kız gibi maaşallah:)

İşte bu ya, işte benim kardeşim... Apaçilikten uzak, bilinçli ve örnek motorcu....:cat:
Seni canı gönülden öpüyorum kardeşim... korumalı bi motosikletçi her zaman daha şık ver karizmatik olur :wiinkk:
Sana yakışanı yapıyosun..
Ha unutmadan, hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kullan allah kaza bela vermesin...

Mersin İl Temsilcisi
İşte bu ya, işte benim kardeşim... Apaçilikten uzak, bilinçli ve örnek motorcu....:cat:
Seni canı gönülden öpüyorum kardeşim... korumalı bi motosikletçi her zaman daha şık ver karizmatik olur :wiinkk:
Ha unutmadan, hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kullan allah kaza bela vermesin...

bu ne hız yahu, az önce de beni öpmüştün

:bounce::queen:

sağol abi eywallah.Bazı şeyleri sonradan öğreniyoruz.Apaçi dendi hala diyecek kişi çıkarda ama.artık koruma bende alışkanlık hale geldi..motorumada ilerleyen zamanlarda xenon gibi aksesuarlarda yapacam bu benm zevkim apaçiliğede gireceğine zannetmiyorum..herkesin bi göz zevki var.aksesar yapacam dediysem motoru orasını burasını sökecek değilim.bi kaç ufak ama gösterişli bişeyler düşünüyorum:)

Mersin İl Temsilcisi
sağol abi eywallah.Bazı şeyleri sonradan öğreniyoruz.Apaçi dendi hala diyecek kişi çıkarda ama.artık koruma bende alışkanlık hale geldi..motorumada ilerleyen zamanlarda xenon gibi aksesuarlarda yapacam bu benm zevkim apaçiliğede gireceğine zannetmiyorum..herkesin bi göz zevki var.aksesar yapacam dediysem motoru orasını burasını sökecek değilim.bi kaç ufak ama gösterişli bişeyler düşünüyorum:)

bak şimdi, xneon özellikle yağmurlu havalarda aydınlatmaz.
çok daha ucuza beyaz bir ampül al.
koruma demiri taktır
aynaları da tamamladın mı eksiğin kalmadı demektir...

fazla ynama, bence motorun şeritleriyle çok güzel uyumlu olmuş.
ilk aklıma gelen, cbf 150 yerine bundan mı alsam oldu...

bak şimdi, xneon özellikle yağmurlu havalarda aydınlatmaz.
çok daha ucuza beyaz bir ampül al.
koruma demiri taktır
aynaları da tamamladın mı eksiğin kalmadı demektir...

fazla ynama, bence motorun şeritleriyle çok güzel uyumlu olmuş.
ilk aklıma gelen, cbf 150 yerine bundan mı alsam oldu...

valla abi bende böyle olacağını zannetmiyordum.küçük şeyler büyük farklar yaratır sözü tam uydu şerit motoru çok açtı:) hız olarak 110 gördü ama bunun 110 nu başka:) osramın kaliteli ampülleri vardı ondanda düşünüyorum

Hayırlı olsun,

İlçenin gençleri boyle ilçe çevresindeki köyleri ,doğal güzelliği olan yerleri, tarihi yerleri gezip sucuk ekmek filan yeseler daha bir anlamlı olacak sanki kumda debelenmekten ama gençlik işte ne dersin,

Babamda bizlerle okusunlar, meslek sahibi olsunlar diye uğraşırken Dedem hep gülerek derdi rahmetli , elleşme hepsinin prufusör olacak hali yok :))

enes kardeş hayırlı uğurlu olsun motorun tekerin her daim düz bassın Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar