Yeni motorum ve ben

Evet arkadaşlar benim yeni canavar ve ben.

resimfoto002kr5.jpg

resimfoto003zx4.jpg

resimfoto015kk0.jpg

resimfoto016vs9.jpg

resimfoto020km5.jpg

Vayyyyyyyyyy :) Güzel bir tercih yapmıssın :) Tebrikler ; Kazasız sürüşler Dilerim :cherry:

Vay Anam vaayyyy!:cat:. Süper ikili olmuşsunuz birader.Ben bu motoru bayadır takip ediyodum.Elelman harbiden uğraşmış ve yapmış.Güle güle kullan.Kazasız bekasız sürüşler dilerim.

Walla gule gule kullan ne guzel duruyo . Insan imreniyo gercekten , nazar boncugu as gizli bir yerine.

Motorun müthiş gerçekten. Allah nazardan saklasın, kaza bela göstermesin...
Trafikte motorları farketmeyen, birden önümüze kıran araba sürücülerini arkaya artçı alıp o sisibara dayatırsın sıtlarını artık :mrgreen: Hz. Ali'nin kılıcı gibi walla sisibara bayıldımmm.

(İlke sitesindemi oturuyorsun ?)

eyvallah arkadaşlar hepinize teşekkürler.Daha iyilerini almak sizlere nasip olsun.

Fiyata gelince 9500 ytl'ye aldım.2 el 2007 model 3000 km 'de

Motorun müthiş gerçekten. Allah nazardan saklasın, kaza bela göstermesin...
Trafikte motorları farketmeyen, birden önümüze kıran araba sürücülerini arkaya artçı alıp o sisibara dayatırsın sıtlarını artık :mrgreen: Hz. Ali'nin kılıcı gibi walla sisibara bayıldımmm.

(İlke sitesindemi oturuyorsun ?)

çekmeköyde oturuyorum

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, güle güle kullan. O sisibar'ı (sissy bar) kim yakıştırıp koyduysa zevkli insanmış vesellam, çok beğendim...

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Sisibar motoru daha iyi göstermiş :)

abi sen buna kasksız binmeyi düşünmüyosun dimi? :) resimlerde kask göremedim de..:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katalog çekimi gibi olmuş :cherry: Hayırlı olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar