yeni motorum ve ben...1 aydır çıkıyoruz :P

eldiven alacaklara önümüz yaz bering tx08 yazlık eldiven. cuk oturuyor terletmiyor. parmak eklemlerinde koruması zayıf başka kusuru yok. o kadarına da terlememe derdine katlanacaz

Mersin İl Temsilcisi
kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Allah nazardan saklasın. ( motorun uygun bir yerine bir nazarlıklı sticker iyi gider )

yeni motosikletiniz hayırlı olsun.:rendeer: korumalarınızın tam olması çok güzel bir şey. can-ı gönülden tebrik ediyorum :) motosikletinizle de uyumlu olmuşlar:cat:

yeni motosikletiniz hayırlı olsun.:rendeer: korumalarınızın tam olması çok güzel bir şey. can-ı gönülden tebrik ediyorum :) motosikletinizle de uyumlu olmuşlar:cat:

teşekkür ederim :cat:

çok emek verdim kusursuz koruma ve uyum için :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------

kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Allah nazardan saklasın. ( motorun uygun bir yerine bir nazarlıklı sticker iyi gider )

önpaneldeki boncuk gözden kaçmış sanırım hemşerim benim :p

Mersin İl Temsilcisi
teşekkür ederim :cat:

çok emek verdim kusursuz koruma ve uyum için :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------

önpaneldeki boncuk gözden kaçmış sanırım hemşerim benim :p

gördüm...
Ama öyle çekici ve yakışıklı motor ki, insan besmele çekmeden bakamıyor..
hep derim zaten. hiçbir kadın beni bir motosiklet kadar titretemez

maşallah... full korumalar da olunca üzerinizde, çok yakışmışsınız birbirinize...Allah bozmasın, herkese gönlündekini versin inşallah :)

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ... Malatya caddelerinde nasılsa karşılaşırız ve tanışırız ... Ufuk TAN yeşil ZX10r:wiinkk: :cat:

Eyvallah tesekkurler dostlar :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ... Malatya caddelerinde nasılsa karşılaşırız ve tanışırız ... Ufuk TAN yeşil ZX10r:wiinkk: :cat:

Tanisiriz dostum :) bir kavurma ismarlarsin artik koprude :p

Besiktas'in 'Carsi'si varsa Malatya'nin 'Kopru'su var :queen:

Eyvallah tesekkurler dostlar :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------

Tanisiriz dostum :) bir kavurma ismarlarsin artik koprude :p

Besiktas'in 'Carsi'si varsa Malatya'nin 'Kopru'su var :queen:[/QUOT

Ismarlarız Ismarlarız o kolay ... Hatta askeray gelirse onunlada tanışırız ... :cat: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar