Yeni Motorum ve Ankara Turum :)

kardeşim burdan da hayırlı olsun diyeyim tekrardan..
ben böyle hevesli kardeşlerimi görünce geçmiş yıllarımı hatırlıyorum :) , ayrıca çokta hoşuma gitti bu yaşta bu kadar motosiklete ilgi duyman ve özellikle bilinçli olman, motosikletini gördüğünde gözlerinin içi nasıl parladı anlatamam :) o Ankara yolunda belkide biraz için gitti ama yapacak bir şey yok :) . bana da ufak bir gezi oldu :) güle güle kullan ..

(özellikle son fotoğrafta çok şık çıkmış nedense :queen: )

bu arada bende babama aldırmak için uğraşıyorum fiyatının 3.765 tl olduğunu biliyorum ama..plaka fln ne kadara geldi acaba..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Adana İl Temsilcisi
Hayırlı olsun,kazasız belasız binmeniz dileklerimle.

Motorumufak142.jpg

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, hayırlı olsun. bu fotoğrafa bayıldım. süper. :cat:

hayırlı uğurlu olsun, efe nin servisine dün gene gittim cbf doluydu maşallah, cbr ı gelmeyenler cbf e mi dönüyo ne :p

Hayırlı olsun sevgili Onur.Allah kaza bela göstermesin.Tekerin yere hep düz bassın.
Forumdaki tecrübeli kullanıcıların sözlerine değer ver,tavsiyelerine uy.Sen de sevenlerin de üzülmesin.
Sahi ya,extrem'in de dediği gibi '' kaç yaşındasınız siz _?''.Gözüme çok genç göründünüz.

ya gördükçe bunalıma giriyorum..motoru sattım yürüyorum hergün akşam eve isyanla geliyorum..bi daha alıp satarsam motorumu allah belamı versin...

Onurcum biraderim hayırlı uğurlu olsun...doğru yoklu buldun sonunda...baban sağolsun...10 numara babaymış ...ama sende o babaya layık bir evlad olarak risk almayarak apaçilik yapmayarak ...trafik kurallarına uyarak kazadan beladan uzak ol...bu sevince gölge düşürme...

ama koruma demiri neden yok anlamadım...kesinlikle koruma demiri taktırmalısın o 50 liralık demir seni 250-300 liralık grenaj hasarlarından koruyor...motor devrildiğinde yattığında sadece gidon hasarı oluşuyor...çantayıda unutma...bunları aksesuar olara düşünme...çanta bir aksesuar değil ihtiyac...o çanta düştüğünde yine motoru korur...kappa 35 lik esnemesi en iyi çantadır tavsiye ederim...

bu arada fotolar çok net ...kim çekmişse eline sağlık...
Mete_han o kadar dolu yazmışsın ki , bize sadece Mete_han abinin dediklerine harfiyen katılıyorum . onu tekrar oku . Kazasız belasız sürüşler evladım.,demek kaldı .Hayırlı uğurlu olsun..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar