Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Motosikleti
apec apx7
herkese selamlar,

yeni motoruma kavuştum, alır almak bakımını yaptırdım. uzun zamandır vitesli sürmediğim için ilk başta (arka fren diye debriyaja asılmak gibi ) acemiliklerim oldu ama çabuk atlattım. henüz iş yoğunluğundan 80 km kadar kullanabildim şehiriçinde. 6000 devir sonrası sağlam titriyor, lastikler tam eziyet yenisini daha alamadım ölçüler kimsede yok. ama onun dışında keyifli alet. ilginçtir sert olduğu halde scooter kadar yormuyor. sürüş bitirince hiç sürmemişçesine (bir seferinde şehiriçinde 45 dakika bindim, düşünün en uzun o kadar binebildim) hiç yorgunluk hissetmeden indim. oturuş pozisyonu sırt ağrısı yapmıyor. sadece arka fren konumuna henüz alışamadım.
abbdejj.jpeg

fq8t03x.jpeg

Motosikleti
apec apx7
teşekkürler dostlar, daha iyisi sizlerin olsun.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güzel günlerde kullan (y)

Motosikleti
apec apx7
arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, daha iyilerine daha güzel günlerde binmenizi dilerim.

Motosikleti
1999 Honda Rebel 250 CMX
Hayırlı olsun valla gıcır gıcır. Vidaları falan gevşek tam sıkmıyorlar zaten motor da biraz titrediği için yan kapaklar falan düşüyor diye öğrendim ona dikkat et grenajların kapakların vidalarını falan bi elden geçir derim nolur nolmaz, kazasız belasız inşallah.

Yakın zamanda Konya'da bir arkadaşım UM'un aynı modelinden aldı. Yakından inceleme fırsatım oldu. Çok hoş ve kaliteli gibi görünüyor. Keyifle kullanmanızı dilerim.

Motosikleti
Kuba x-boss
Hayırlı olsun. İlerleyen süreçte km yaptıkça güncel bir inceleme yazısı bekliyorum.

Motosikleti
apec apx7
sağolun kıymetli arkadaşlar, harleyler sizlere nasip olsun.
Hayırlı olsun. İlerleyen süreçte km yaptıkça güncel bir inceleme yazısı bekliyorum.

inceleme yazısı yazabilecek kabiliyette olduğumdan şüpheliyim ama bir kemer bir korkuteli ziyaretinden sonra elimden geldiğince birşeyler yazmaya çalışacağım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun.
Motorunuz mat siyah renkte, dikkat edin çok kolay çizilecek ya da çiziği gösterecektir. Temizlik sırasında Motul'un E11 Matte Surface Cleaner diye bir ürünü var, kullanmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
apec apx7
Motorunuz mat siyah renkte, dikkat edin çok kolay çizilecek ya da çiziği gösterecektir. Temizlik sırasında Motul'un E11 Matte Surface Cleaner diye bir ürünü var, kullanmanızı tavsiye ederim.
tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Motosikleti
D400
Mat yüzey uyumlu seramik tarzı bir kaplama yapın derim, çok kolay iz kalıyor ya da çiziliyor mat renk.

hayırlısı olsun.

Motosikleti
(yok)
herkese selamlar,

yeni motoruma kavuştum, alır almak bakımını yaptırdım. uzun zamandır vitesli sürmediğim için ilk başta (arka fren diye debriyaja asılmak gibi ) acemiliklerim oldu ama çabuk atlattım. henüz iş yoğunluğundan 80 km kadar kullanabildim şehiriçinde. 6000 devir sonrası sağlam titriyor, lastikler tam eziyet yenisini daha alamadım ölçüler kimsede yok. ama onun dışında keyifli alet. ilginçtir sert olduğu halde scooter kadar yormuyor. sürüş bitirince hiç sürmemişçesine (bir seferinde şehiriçinde 45 dakika bindim, düşünün en uzun o kadar binebildim) hiç yorgunluk hissetmeden indim. oturuş pozisyonu sırt ağrısı yapmıyor. sadece arka fren konumuna henüz alışamadım.
abbdejj.jpeg

fq8t03x.jpeg
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile tekeriniz düz bassın her daim 👏🏻🔱

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar