Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hayırlı olsun.

Kazasız belasız ve de keyifle binmeniz dileğiyle.

Selamlar.

Makine acayip guzel ama fotograflar pek iyi cekilmemis. Hayirli oldun, gule gule sur.

yav hani bu motorun gösterge tft lcd mi ne, şu güncel yaygın daha okunaklı bir "normal" gösterge ile güncelleniyordu? hala mı bu rezil göstergeyi koyuyorlar?

Kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.
Bence 1000cc naked motor sıkıntı yaratır. Hayvanda güç var, gaz açacaksın ama rüzgardan dayak yemek var işin sonunda. Bir de ekran gerçekten garipmiş. Eski casio saati bağlamışlar gibi görünüyor. En azından gsxr ekranı taksalarmış keşke.Vehasıl, hayırlı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav hani bu motorun gösterge tft lcd mi ne, şu güncel yaygın daha okunaklı bir "normal" gösterge ile güncelleniyordu? hala mı bu rezil göstergeyi koyuyorlar?

2024 ile rekli ekran geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar, gsx 1000 test etme sansımız var mı ya ?

ulen ölüp gidecez, bi gsx e binmeden gitmeyelim.

seversem alırım bi 20k kullanırım.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
2024 ile rekli ekran geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar, gsx 1000 test etme sansımız var mı ya ?

ulen ölüp gidecez, bi gsx e binmeden gitmeyelim.

seversem alırım bi 20k kullanırım.
GSX 1000 ile ne kastettiğin çok değişebilir yalnız? (Yani 1000'lik bütün motorlarında GSX ve 1000 anahtar kelimeleri mevcut ama bir sürü önek veya sonek var - şu Suzuki'nin model isimlendirme / numaralandırma şeysine de bayılıyorum yahu. Araştırmak lazım, bir yerde mutlaka mantığını yazmışlardır; bu kadar karmaşık bir kodlamanın mutlaka mantığı olmalı...)

GSX 1000 ile ne kastettiğin çok değişebilir yalnız? (Yani 1000'lik bütün motorlarında GSX ve 1000 anahtar kelimeleri mevcut ama bir sürü önek veya sonek var - şu Suzuki'nin model isimlendirme / numaralandırma şeysine de bayılıyorum yahu. Araştırmak lazım, bir yerde mutlaka mantığını yazmışlardır; bu kadar karmaşık bir kodlamanın mutlaka mantığı olmalı...)

gsx s1000, yani arkadasın nakedi :)

ben asıl harley e ıyuz oluyorum. tam ismini soyleyebileceğim bir harley yok sanırım.

-abi hangi model ?

-ultra classic electra glide flhtcui kullanıyorum kardesimm.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
- He aminoyum diyesi geliyor insanın değil mi 😀
Harley'ler değişik bir dünya; adamların 4cm kalınlığında aksesuar kataloğu var. Dükkândan çıkan bir Harley asla fabrikadan çıktığı gibi çıkmıyor veya oraya dükkândan çıktığı gibi dönmüyor neredeyse, dolayısıyla ana model adı bile yeterli olabilir.

chatgbt ye sordum,

2025 temmuz ayında 2023 model gsx aldım. içindeki yağın durumu ne olur ?

yağı değiştirsen iyi olur diyor.

çok ilgşncccc. ama değiştirse bile neyle değiştircek ?

tanımsız, hapı yuttun. işin zor

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Liqui Moly 10-40 Street Race, Ecstar 9000 karşılığı bu. 7100 özellikle yazmadım sahtesi çok.

Liqui Moly 10-40 Street Race, Ecstar 9000 karşılığı bu. 7100 özellikle yazmadım sahtesi çok.

rodaj yağını boşaltıp bunu mu koyacak ? bence mantıklı değil. adamın işi cok zor dfdafd

Motosikleti
rodaj yağını boşaltıp bunu mu koyacak ? bence mantıklı değil. adamın işi cok zor dfdafd
İnan hiç bir şey zor değil, Burak. Dominarın disk yamuldu yüzer diskle değiştirdim. Kymconun amartisör yağlarını, hidrolik, balata, suyunu değiştirdim. Suzukinin yağını sevmedim. Onuda değiştirdim. Şimdi dominin 10.000 bakımını yapacağım hafta sonu. 2-3 bira bir işaret kalemi, alet takımı tamamdır. Şimli olmasa siboba da girişçem ama gözüm kesmedi onu. Kymco eski tip vidalı onu yapacağım önümüzdeki hafta.

İnan hiç bir şey zor değil, Burak. Dominarın disk yamuldu yüzer diskle değiştirdim. Kymconun amartisör yağlarını, hidrolik, balata, suyunu değiştirdim. Suzukinin yağını sevmedim. Onuda değiştirdim. Şimdi dominin 10.000 bakımını yapacağım hafta sonu. 2-3 bira bir işaret kalemi, alet takımı tamamdır. Şimli olmasa siboba da girişçem ama gözüm kesmedi onu. Kymco eski tip vidalı onu yapacağım önümüzdeki hafta.

yok şimdi bu rodaj yağı ozel bir yağ değil mi, oyle biliyodum.Şimdi bu 1000km calışacak ozel yağı boşaltım sırdan bir yağ koymak...

şimdi bu yağı boşaltsın mııııı boşaltmasın mı ? Fazla pimpiriklik iyi değil sanırım.Zaten motor ölümsüz.Dukati olsa neyse..

Motosikleti
Ziyyaa , Ziiiyaaaaa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar