yav hani bu motorun gösterge tft lcd mi ne, şu güncel yaygın daha okunaklı bir "normal" gösterge ile güncelleniyordu? hala mı bu rezil göstergeyi koyuyorlar?
GSX 1000 ile ne kastettiğin çok değişebilir yalnız? (Yani 1000'lik bütün motorlarında GSX ve 1000 anahtar kelimeleri mevcut ama bir sürü önek veya sonek var - şu Suzuki'nin model isimlendirme / numaralandırma şeysine de bayılıyorum yahu. Araştırmak lazım, bir yerde mutlaka mantığını yazmışlardır; bu kadar karmaşık bir kodlamanın mutlaka mantığı olmalı...)2024 ile rekli ekran geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaslar, gsx 1000 test etme sansımız var mı ya ?
ulen ölüp gidecez, bi gsx e binmeden gitmeyelim.
seversem alırım bi 20k kullanırım.
GSX 1000 ile ne kastettiğin çok değişebilir yalnız? (Yani 1000'lik bütün motorlarında GSX ve 1000 anahtar kelimeleri mevcut ama bir sürü önek veya sonek var - şu Suzuki'nin model isimlendirme / numaralandırma şeysine de bayılıyorum yahu. Araştırmak lazım, bir yerde mutlaka mantığını yazmışlardır; bu kadar karmaşık bir kodlamanın mutlaka mantığı olmalı...)
- He aminoyum diyesi geliyor insanın değil migsx s1000, yani arkadasın nakedi
ben asıl harley e ıyuz oluyorum. tam ismini soyleyebileceğim bir harley yok sanırım.
-abi hangi model ?
-ultra classic electra glide flhtcui kullanıyorum kardesimm.
Harley'ler değişik bir dünya; adamların 4cm kalınlığında aksesuar kataloğu var. Dükkândan çıkan bir Harley asla fabrikadan çıktığı gibi çıkmıyor veya oraya dükkândan çıktığı gibi dönmüyor neredeyse, dolayısıyla ana model adı bile yeterli olabilir.- He aminoyum diyesi geliyor insanın değil mi![]()
Liqui Moly 10-40 Street Race, Ecstar 9000 karşılığı bu. 7100 özellikle yazmadım sahtesi çok.
İnan hiç bir şey zor değil, Burak. Dominarın disk yamuldu yüzer diskle değiştirdim. Kymconun amartisör yağlarını, hidrolik, balata, suyunu değiştirdim. Suzukinin yağını sevmedim. Onuda değiştirdim. Şimdi dominin 10.000 bakımını yapacağım hafta sonu. 2-3 bira bir işaret kalemi, alet takımı tamamdır. Şimli olmasa siboba da girişçem ama gözüm kesmedi onu. Kymco eski tip vidalı onu yapacağım önümüzdeki hafta.rodaj yağını boşaltıp bunu mu koyacak ? bence mantıklı değil. adamın işi cok zor dfdafd
İnan hiç bir şey zor değil, Burak. Dominarın disk yamuldu yüzer diskle değiştirdim. Kymconun amartisör yağlarını, hidrolik, balata, suyunu değiştirdim. Suzukinin yağını sevmedim. Onuda değiştirdim. Şimdi dominin 10.000 bakımını yapacağım hafta sonu. 2-3 bira bir işaret kalemi, alet takımı tamamdır. Şimli olmasa siboba da girişçem ama gözüm kesmedi onu. Kymco eski tip vidalı onu yapacağım önümüzdeki hafta.