yeni motorum sonunda geldi!!!

biraz beklemekten sonra sonunda runner ımı aldım !!!
öncelikle korlas YILMAZ abi ye ilgi we alaksından sonsuz teşekkürlerimi iletiorum!!!

motoruma kawuşabilmek için Korlas KIZILTOPRAK ( bu firmanın bayiliğini haketmio) beni yaklaşık 10 gün bekletti we sonunda bana motor satmiicağını söledi!!!
artık bu satten sonra yapacak bişe yok ama böle motor satıcılarının olması beni üzdü!!1

sormak istediim motoruma egzos we hawa filtresi taktırmak istiorum henüz 200 km de !!!
bunları yaptırmak için kaç km beklemeliyim we yakıt tüketimini ne kadar arttırır ???

hayırlı olsun :rendeer: bence rodajı tamamla öyle tak ..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan runnerını :)
Eksozu kesinlikle leo vince öneririm ondan iyisini ve performanslısını bulamazsın.
Hava filtresi zaten heryerde bulursun
Bunları yapman içinde rodajı beklemene gerek yok sonuçta performans eksozlada rodaj yapabilirsin.
Yakıt tüketimine gelince rodaj bitince biraz daha düşecektir yakıt ama fazla bişey bekleme gözle görülür değişme olacağını sanmıyorum

ya 100 km de 1 litre yaksa problem diil de üstüne çıkarsa sorun olur die düşünüorum !!!

resimleri de en kısa zamanda koyucam resim çekmeye fırsatım olduunda :D

ya 100 km de 1 litre yaksa problem diil de üstüne çıkarsa sorun olur die düşünüorum !!!

resimleri de en kısa zamanda koyucam resim çekmeye fırsatım olduunda :D

100 kmde 1 litre mi :queen::queen:
Öyle bir motosiklet bulursan söyle bizde alalım arkadaşım :p

100 km de 1 litre değil yaw!!!

şu an tahmini 5 litre yakıo egzos hawa filtresi takınca 6 litre yaksa yeter bana1

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan, hayırlı olsun.

saol eftelya (25 karekter)

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan runnerını :)
Eksozu kesinlikle leo vince öneririm ondan iyisini ve performanslısını bulamazsın.
Hava filtresi zaten heryerde bulursun
Bunları yapman içinde rodajı beklemene gerek yok sonuçta performans eksozlada rodaj yapabilirsin.
Yakıt tüketimine gelince rodaj bitince biraz daha düşecektir yakıt ama fazla bişey bekleme gözle görülür değişme olacağını sanmıyorum

akropoviç taktırmayı düşünüorum !!!

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

bence bu soruyu gilera servisine sor. motoru en iyi onlar tanır. egzozu taktıktan sonra ayarı da onlar çekeceği için en uygun egzozu da onlar söylesin derim.

bence bu soruyu gilera servisine sor. motoru en iyi onlar tanır. egzozu taktıktan sonra ayarı da onlar çekeceği için en uygun egzozu da onlar söylesin derim.

ya onlara sordum :D

fazla bişe arttırmaz dediler ama ben kullananlardan bilgi alak daha çok işime yarar die düşündüm!

adamlar satmak için tabiki ii yönde yorm yapacak

resimlerini de bu akşam koyacam!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar