Yeni Motorum Nc 700X

Merhaba 600fi sattıktan sonra uygun temiz 41000 de bir nc bulup aldım. Gezme isteğimin hararetlenmesi ve yakıt benım ıcın oncelık oldugundan 5 gün önce satın aldım. 5 gündür gayet mutlu etti beni ekonomik gezmek isteyenlere kesinlikle öneririm :)

Sakaryadan aldım detaylı pek foto çekemedim 2013 model, temmuzdaki ege turundan sonra orta sehpa - tur camı değişimi - sis farları ve beyaz far ampulu gibi değişiklikler yapıcam şimdilik yeterli bana bu hali :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullan hız olarak önceki motoru ararsın ama :cherry:

Hayırlı olsun Erman güzel günlerde kullanırsın inşallah :) Bende senin yoldan ilerliyorum alıcam bi nc :cat:

Hayırlı olsun.
Kazasız, belasız,cezasız,:cat: güzel günlerde kullanırsınız inşallah.

Çok güzel hayırlı olsun.Test videolarında pek beğenilmese de, yakıt tüketiminden dolayı benim de düşündüğüm bir model.

Kazasız belasız..

Teşekkürler 600f ile yeterince hız algımızı arttırdık aldık zevkimizi, nc gayet torklu stabil ve guvenli bir motor testlerde en guvendıgım bikaç yer bile gömmüş ama yanlışlarla dolular kullanmayan anlamıyor pek :)

Güzel makina,keşke benimde olsa dedirtecek cinsten,ALLAH kaza göstermesin,MAŞALLAH!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bela vermesin.güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar