Yeni Motorum - MH MINÖR

Herkese Hayırlı Geceler Dilerim ;

Uzun Uğraşlar ve para biriktirme sonucunda
yeni motorumu aldım

Açıkcası daha önce ehliyetsiz plakasız motor kullanıyordum kask bile takmıyordum bildiğiniz Apaçi :)

Ve kendi kendime dedim ki bu böyle olmaz ,
Ehliyetimi aldım motorumu aldım kaskımı taktım ve istedigim yere rahatça gidiyorum insan gercekten bi güven için de hissediyor kendini..

tebrik ederim. apaçilikten saygın bir motosiklet kullanıcılığına terfi etmişsiniz.

bundan sonraki adım, trafik kurallarına uyarak efendi ve saygılı bir şekilde bir motor kullanmak.

yaşamanın ve sürmenin keyfini çıkar. bol bol gez. fotoğraf çek. kamp yap. yaşamın tadını çıkar.

İnsanın birşeyleri görerek gerçeğe doğruya dönmesi adım atması nekadar güzel birşey. Yükselen özgüveninizle birlikte bir ömür boyu motor sürmen dileğiyle inş daha iyi motorlar da nasip olur

Hayırlı olsun kardeşim sana bir tavsiyem var ilk iş olarak vidalarını hafifçe sık. Sıkılmamış vida olabilir

AEA nin eğitim videolarini da izlemenizi ve lastiklerinizi değiştirmeniz gerektiğini hatirlatmak isterim. Kendiniz içhin yaptiginiz bu yatırımlar çok güzel.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum, ☺ Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar