Yeni Motorum KUBA KEE100 <3

Selamlar arkadaşlar bu gün motorumu aldım yarın teslim alıcam sadece anahtarını aldım bu gün yarın inşallah alırsamm resimlerini sizinle paylaşıcağım :):cat:

kee100-b.jpg

kee100-a.jpg

934999_193733197442109_2016818875_n.jpg

Buda anahtarı :) :king:

afferim yakışıklı motor almışın bende çok beyeniyorum ama sakın aynaları söküp eksozu açıp üstüne yüzükoyun yatma kaskını dizliğini tak öyle kullan :cat:

Hayırlı olsun. Çok meraklıydım ama bir türlü param yetmemişti almaya.

afferim yakışıklı motor almışın bende çok beyeniyorum ama sakın aynaları söküp eksozu açıp üstüne yüzükoyun yatma kaskını dizliğini tak öyle kullan :cat:

Yok dostum ben apaçi değilim orjinalliğiyle kalıcak motor. Teşekkürler :rendeer:

Güle güle kullanın, hayırlı olsun :)

Eyvallah sağolasın dostum :rendeer: :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

Hani Mondial mg 100 prince alacaktın :)

Dostum biz bu hesabı 2 arkadaş kullanıyoruz o prince aldı ben kuba kee 100 aldım :rendeer: :cat: :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Hayırlı olsun. Çok meraklıydım ama bir türlü param yetmemişti almaya.

Çok teşekkürler çok sağlam duruyor motor kullanıp görücez guven kardeşim tekrardan teşekkürler :) :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :rendeer:

Çok sağolasın dostum sanada allah kaza bela vermesin. :rendeer: :) :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Güle güle kullanın, hayırlı olsun :)

Çok sağol dostumm teşekkürler :) :rendeer: :cat:

Aynı kişinin iki farklı hesap açması yasak.
Peki aynı hesabı iki farklı kişinin kullanması yasak mı? :)
Tersini çok gördüm de, böylesine ilk defa şahit oluyorum. Bir hesap daha açsanıza.

Aynı kişinin iki farklı hesap açması yasak.
Peki aynı hesabı iki farklı kişinin kullanması yasak mı? :)
Tersini çok gördüm de, böylesine ilk defa şahit oluyorum. Bir hesap daha açsanıza.

Ya dostum aslında arkadaşın bu kullanıcı ben arada giriyorum öyle :)

Geçen bir arkadaşta bundan almıştı, dıştan hoş duruyor. Boyası güzel. Ancak cub motorlara dikkat etmek lazım her yeri plastik. 2-3 düştümü şekli kayıyor dikkatli kullanın. Ben motoru 5 dk denedim açıkcası biraz dengesiz bir motor. Amortisörlerin tepkileri çok tuhaf olmadık şekilde kapanıyorlar, aman dikkat.

Geçen bir arkadaşta bundan almıştı, dıştan hoş duruyor. Boyası güzel. Ancak cub motorlara dikkat etmek lazım her yeri plastik. 2-3 düştümü şekli kayıyor dikkatli kullanın. Ben motoru 5 dk denedim açıkcası biraz dengesiz bir motor. Amortisörlerin tepkileri çok tuhaf olmadık şekilde kapanıyorlar, aman dikkat.

Peki teşekkürler dostum bunları dikkate alırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

hayırlı olsun kazasız belasız...

Sağolasın dostum amin allah kimsenin başına vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar