Öncelikle hayırlı olsun hocam bugün aynı motosikleti kavacık koton önünde gördüm sizmiydiniz plaka pek dikkat etmedim ama![]()
Hayırlı olsun.Allah c.c kaza bela vermesin.
Videoda vizörü kapatma şekli sanki geziye değilde kavgaya gider gibi :mrgreen:
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşlerin olur inşallah. Ayrıca arabalar süper.
çok güzelmiş hayırlı olsun
bu nasıl bişeydir ya ben ölürüm bu arabaya, motora olduğu kadar bu arabayada takıntılıyım
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/41/a90w.jpg
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. spor modda sende AEA gibi kötü adam edasıyla güldün mü kaskın içinde merak ettim![]()
Hayırlı olsun,motorlar süper,ekip süper,keyfiniz daim olsun.
Super manyak bir sey :cat: ENDURO
Kazasiz belasiz
Arka canta ? Bence kaba kalmis gibi ama
HAYIRLI OLSUN HARİKAYMIŞ MOTORUNUZ; FOTONUN BİRİNDE AYAĞINIZ HAVADA 2011 FUARINDA 990 ADVENTURA BİNEMEMİŞTİM ÇOK YÜKSEK GÖZÜKTÜ GÖZÜME MERAKIMI MAZUR GÖRÜN BOYUNUZ KAÇ ACABA KIYASLAMAK ADINA SORUYORUM BEN KULLANABİLİRMİYİM DİYE KTM LERİN GENELİ YÜKSEK ÇÜNKİ BU ARADA KASK VE KIYAFETİNİZDE GÜZELMİŞ KASKIN MARKA MODELİ NEDİR ACABA GOPRO MÜTHİŞ BİŞEY VE ÇOK KALİTELİ ÇEKİYOR DALIŞ YAPARKEN KULLANMIŞTIM SU ALTINDADA MÜKEMMEL GEZİ FOTOLARI VE ÇEKİMLERİNİZİ 4 GÖZLE BEKLİYORUZ
Hayırlı olsun Tayfun.
keyifle kullanmanı dilerim. :cat:
Hayırlı olsun, fakat benim bir sorum var,icon ceket ve icon kaskı nerden buldunuz,ayrıca ceketten memnunmusunuz diye sorayım hazır bulmuşken,yana yana aramıştım zamanında![]()
Hocam hayirli ugurlu olsun,
Biraz alakasiz olacak ama,
Çantanız kaç litre? Birde hangi marka?![]()
Çok teşekkür ederim
Çanta 42 lt sanırım şimdi emin olamadımMarkası KTM,
Evet 42 litre imiş, işin ilginç tarafı KTM nin daha büyük kapasiteli çantası da yokmuş![]()
Bu üreticileri anlamakta bazen güçlük çekiyorum, 42 litre yapana kadar 45-46 litre yapsalar ya, adam en azından 2 kask sığdırabilsin.
3-4 Litre hacimin rüzgarda çok fazla bi reaksiyon göstereceğini zannetmiyorum,
Yani bi motora 80.000 TL veren bi insan, belli ki gezmek için alıyor onu.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun,
Rodaj sonrasi yakıt bilgilerini bekliyoruz :cat:
tekerin düz bassın iyi günlerde kullan