evet arkadaşlar motorumu yaklaşık 500 km kullandım sizlere izlenimlerimi aktarayım belki bu motoru almak isteyen arkadaşlara yardımcı olur :
1- 1 silindirli bir makineden 4 silindirli bir makineye sakın geçmeyin zira 2 silindirli bir makineyi kullanması çok daha kolay ve avantajlı. er6n de bu konuda en iyi motorlardan birine sahip
2- 500 km lik kullanımda ortalama 4.28 lt / 100 km gibi bir yakıt tüketimi oldu. tahmini 350 km lik yolu 110 km /h hız ortalamasıyla kat ettim , geri kalanı şehir içi trafikde.
3- selesi ve oturuş pozisyonu çok rahat , poponuz hiç rahatsızlık çekmiyor

, eski motorumda 100 km den sonra her tarafım ağrırdı bunda öyle bir problem yaşamadım.
4- motoru almadan önce f800 s ile er6n arasında kalmıştım . iki motoruda almadan önce test ettim . er6n kullanması daha kolay bir motor , rahat ve kompakt.
5- 5 bin 6 bin devirlerde motorda belirgin bir titreşim var , sağ aynamda pek bir şey göremiyorum , bu olumsuz bir tarafı ama 2 silindirli olacak o kadar diye tahmin ediyorum.
6- üzerinde gelen lastikler çok geç ısınıyor ve özellikle geceleri soğuk asfaltta bayağı bir kayıyor dikkat etmek gerek , en yakın zamanda lastikleri değiştirecem ne de olsa fitil de yediler
7- motor tekere çok rahat geliyor ve ben böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum onun için benimle yarışmak isteyen gt lerden uzak duruyorum
8- arka teker kolay pati atıyor dikkat etmek lazım , performans kullanımında motor garipleşiyor ve arka taraf kayıyor onun için erken vites değiştiriyorum zira tam olarak alışmak zaman istiyor.
9- 150 km/h hızdan sonra rüzgar dayanılmaz oluyor onun için ön cam şart gibi
fazer almak isteyen bir arkadaşı vazgeçirdim bile , er6n alacak sanırım ya da er6f

şimdilik bu kadar