Yeni motorum Hyosung Comet 650

hayırlı olsun dostum peki bişi sorcam cbf 500 den neden vazgeçtin bende cbf 500 düşünüyorum arasındaki fiyat ne kadar bu daha şahane duruyo acaba bende comet 650 mi alsam diye düşünüyorum

Pınarr;762770' Alıntı:
Sen bana hiç yetişemiyosunki zaten :D
Senin için fark olmıycak yane :queen:

Benimde hiç güleceğim yoktu :cherry:

Benim için fark olurmu bilmem ama senin arkana fazla yaklaşamayacağım kesin...

Ne olur ne olmaz, tedbirli olmak lazım. :cherry:

Yaklaşamayacağını bildiğin için böyle konuştuğunu herkes biliyor kanımca :queen:

Yaklaşamayacağını bildiğin için böyle konuştuğunu herkes biliyor kanımca :queen:

Herkes beni bağlamaz, ben muhatap olduğum kişiye bakarım.Sen beni kaç defa motosiklet kullanırken gördün. :bounce:

Zaten böyle konuşanların yaptığı hız 60' ı geçmez ::159:: buraya'da çıkıncada kimse onlara yetişemez :cherry:

Global motora gidiyor bizim hyo cular, şikayetleri de yok... Ayrıca sadece yamaha nasıl oluyor, Hondaya ne oldu.. :)
Maalesef Uşakta sadece Yamaha"nın satışı ve servisi var.Bu sebeple istediğimiz gibi istediğimiz marka motoru alma şansımız yok Uşaklılar olarak :(

Hahahahaa...

Bunu konuyu konuşarak değil, deneyerek anlayalım istersen ::coool::

Olmaz dersen, ısrar etmem merak etme :cherry:

Pınarr ve Özer024 bırakın birbirinize meydan okumayı...sonra alırım bi 600rr içinizden geçerim ona göre...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
V-Twin motor. 79 HP güç. Ayrıca bu makinenin 100 km'ye ulaşımı sadece 4 sn :)

şimdi biz keriz miyiz arkadaşım. bu motora baktım 12500 ytl ben motoru aldım 12500 ytl aynı para ama biri 500 cc diğeri 650 cc bu mudur yani.

ben arkadaş ikisinin arasında kaldım dediği için neden comet aldın dedim yoksa bana ne.

ayrıca baktım senin gt 650 in var ondan yazdın sandım ama senin gt250 in varmış neden böyle bir cevap verdin anlamadım nedir yani marka fanatizmi mi marka fanatizmi yapıcak olsak biz kralını yaparız hondacı olarak sokağa çıkıp önümüze gelen motordan anlayan anlamayan 100 kişiye soralım 5 popüler cevap alalım istiyosan:)

başlığı açan arkadaş kusura bakmasın böyle bir tepki vermezdim ama verdiğin cevabın sonunda koyduğun sırıtma hiç hoşuma gitmedi ondan yazma gereği duydum bu mesajı:)

şimdi biz keriz miyiz arkadaşım. bu motora baktım 12500 ytl ben motoru aldım 12500 ytl aynı para ama biri 500 cc diğeri 650 cc bu mudur yani.

ben arkadaş ikisinin arasında kaldım dediği için neden comet aldın dedim yoksa bana ne.

ayrıca baktım senin gt 650 in var ondan yazdın sandım ama senin gt250 in varmış neden böyle bir cevap verdin anlamadım nedir yani marka fanatizmi mi marka fanatizmi yapıcak olsak biz kralını yaparız hondacı olarak sokağa çıkıp önümüze gelen motordan anlayan anlamayan 100 kişiye soralım 5 popüler cevap alalım istiyosan:)

başlığı açan arkadaş kusura bakmasın böyle bir tepki vermezdim ama verdiğin cevabın sonunda koyduğun sırıtma hiç hoşuma gitmedi ondan yazma gereği duydum bu mesajı:)

Ben kızmanı gerektirecek birşey yazdığımı sanmıyorum ama kızdığına göre demekki bu fiyatlara böyle kaliteli ve güçlü bir makineye tahamül edemedin. Orasıda senin sorunun.Honda alıp, popüler davranmadan önce düşünseydin... :bounce: :cherry:

Hayırlı olsun kardesım.. bekle beni geleyim hele bi askerden :D sonra ortalığı karıştırcaz :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hay maşallah.güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullan:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar