Yeni Motorum Honda Shadow 750 C 'ye sonunda kavuştum=)

evet chopper rider dostum hatamı düzeltti.

Teşekkür ederim herkese:rendeer:

Hayırlı olsun, güle güle kullan... Minik bir hatırlatma Shadow'ların sadece ACE denen American Classic Edition modelleri single pin'dir diğerleri Dual Pin... Yani senin aldığın motor da dual pin... Beklediğin aksak, "potato" ile tasvir edilen single pin harley sesi bu motordan çıkmasa da Cobra veya Highway Hawk egzostlardan çıkan ses yine de son derece tatminkardır... Güle güle kullan...

Kazasız belasız , arızasız kullanırsın inşallah,
Bizede nasip olur umarım..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız uzun km gidebilmen dileğiyle:cat:

hayırlı olsun abi çok kıyak motormuş inşlah kazasız belasız geçirirsin motorunla günlerini :)

İyi günlerde kazasız,belasız sürüşler inş. Hakikaten çok iyi ettin.

Hayırlı olsun, güle güle kullan... Minik bir hatırlatma Shadow'ların sadece ACE denen American Classic Edition modelleri single pin'dir diğerleri Dual Pin... Yani senin aldığın motor da dual pin... Beklediğin aksak, "potato" ile tasvir edilen single pin harley sesi bu motordan çıkmasa da Cobra veya Highway Hawk egzostlardan çıkan ses yine de son derece tatminkardır... Güle güle kullan...

Ace'lerde, Aeoro'larda single pin'dir ve iyi bir egzozla (sakin icine bosaltma-delme vb. isler yapmayin) "potato" sesi cikar... :cat:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullan. Bakalım benin kadar mükemmel bakabilecekmisınız. Yalnız aksesuar ve yadek parçaları bayağı pahalı. Kullanması oldukça haz verici. Yokuşu inişi hiç etkilenmeden gider. Şehir içindeki hız kesme engellerini hiç sevmez. Bana yakın ikamette iseniz görüşelim.

kazasız belasız yollar dılerım.hayırlı olsun.shadow candır ! kısmetse gunun bırınde bende alırım

Allah kaza bela vermesin sen bukadar sevdiysen gerisi hic önemli degil :)
ki zaten cok iyi bir alet ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar