Yeni motorum honda activa için alarm

arkadaşlar bu gün itibariyle 2004 model 10 binde ilk sahibinden sadece hafta sonlaır binilmiş bir motor aldım o kafar keyifliki anlatamam. biliyorsunuzki gsr 600 herzaman kullanmak olmuyor şehir içinde kullanım için kış için bunu aldım. neyse işin özü biri apartmanda duruyor diğeride balkonumuzun altında ama benim içim rahat değil o yuzden alarm taktırmak istiyorum . taktıran varmı uygun olurmu önerilenriniz ? ve ben şunu istemiyorum aldığım alarmda kontağı kapattığınızda dıt dıt dıt diye sinayal verip alarm devreye giriyorya ondan istemyorum belki kaldırılıyordur ama ben bilmyorum bilgiğinz önerdiğiniz alarmları link olarak verirseniz çok sevinirim . ilginiz için teşekkürler .

hayırlı olsun. güle güle kullanın
alarm satıyorlar ama bilmiyorum ne kadar etkili

mutlaka alarm taktıran vardır

ben montaj ile uğraşmamak için demonte bir alarm aldım,motorun herhangi bir yerine gizliyorsunuz ve kumanda ile kururyorsunuz.hiç bir bağlantı gerekmiyor 9volt pil ile 1,5 ay randımanlı çalışıyor:cat:

fiyatıda 35 tl

siteden bir arkadaş yurt dışından getirip satıyor

ben montaj ile uğraşmamak için demonte bir alarm aldım,motorun herhangi bir yerine gizliyorsunuz ve kumanda ile kururyorsunuz.hiç bir bağlantı gerekmiyor 9volt pil ile 1,5 ay randımanlı çalışıyor:cat:

fiyatıda 35 tl

siteden bir arkadaş yurt dışından getirip satıyor

valla kimki o arkadaş uğraştırmayalım adamı süper bişey ama markası vs yokmu hocam

mutlaka alarm taktıran vardır

hocam su anda marka olarak bısey dıyemıcem ama arkadasımın activasında vardı 60tl verıp taktırdı motora yaklasırken dugmeye basıyordu motor kendılıgınden calısmaya baslıyordu =) cokda guzel ole her seyede zırt bırt otmuyor ama marka olarak htrlayamıyorum . araba aksesuarcılarında bıle bulabılırsınız aslında bı arastırın derım.

bu arada hyrlı ugurlu olsun tekerınıze tas degmesın

hocam su anda marka olarak bısey dıyemıcem ama arkadasımın activasında vardı 60tl verıp taktırdı motora yaklasırken dugmeye basıyordu motor kendılıgınden calısmaya baslıyordu =) cokda guzel ole her seyede zırt bırt otmuyor ama marka olarak htrlayamıyorum . araba aksesuarcılarında bıle bulabılırsınız aslında bı arastırın derım.

bu arada hyrlı ugurlu olsun tekerınıze tas degmesın

sağolasın kardeşim yanlış şöyle bir durum var o tür alarmalar sorun yaratıyor motorun beynine kendi kendine çalışmasın ben çalıştırırım =)

walla bu lınk cok guzel oldu emegıne saglık

benimkinin pili 1,5 ay gitti evvelsi gün değiştirdim.

yapabilirsem aküden bir hat çekip araya 12 voltu 9 volta düşüren bir alet koyup pili tamamen devreden çıkarmak.

pil zayıflayınca saçmalamaya başlıyor gece kendi kendine ötüp susuyor:)

Coşkun abi alarmını benden almıştı, umarım işini görmüştür :) Benim alarmın pili de 2,5ay sonunda bitti, kullanılmayacağı zamanlar alarmı üzerinden kapatmak pil ömrünü uzatıyor. Yine de 1,5-2ay sonunda pil değiştirmek gerekebilir.

Normal alarmlar kadar koruyucu olmaz belki ama gayet pratik bir ürün. İlgilenen arkadaşlar sahibinden.com'dan ulaşmışlar, gerekirse buradan da yardımcı olabilirim kendilerine.

Bence alarmlı disk kilitlerine de bir göz atabilirsiniz.Tabi activa da ön fren disk ise.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar