Yeni Motorum Hero Xpulse 4V

Hayırlı olsun.
Benim aklımda olan Modeldi. Son anda tarz degişikliğinden vazgeçtim. Başka Markaya yöneldim. Çin den iyidir.. Şahsi görüşüm.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hayırlı olsun, akü ve sol akü kapağında bulunan kontak rolesine dikkat et. ABS hatası gibi birşey yaşarsan o tarafa su yürüyebiliyor, onun izolasyonunu tamamlayabilirsen tertemiz motor. Arka çanta bağlantı demiri dökümdür, çatlayabiliyor aman dikkat. Ön-arka lastik basınçlarını mutlaka teslim alır almaz bak kontrol et, düşük basınçta kullanınca çatlaklar olabiliyor. Hayırlı olsun.

2022 model(Trafik çıkışı 2023 Şubat) sahibiyim. Zevkle bindim, biniyorum, düşüyorum, devriliyorum. Satmayı düşünmüyorum. Sorun olursa @ vererek bana ulaşabilirsin. FB ve WP grubu çok aktiftir. Mutlaka takip et derim, sessizde bile olsa bilgi arşivi değerlidir.

Hayırlı olsun, akü ve sol akü kapağında bulunan kontak rolesine dikkat et. ABS hatası gibi birşey yaşarsan o tarafa su yürüyebiliyor, onun izolasyonunu tamamlayabilirsen tertemiz motor. Arka çanta bağlantı demiri dökümdür, çatlayabiliyor aman dikkat. Ön-arka lastik basınçlarını mutlaka teslim alır almaz bak kontrol et, düşük basınçta kullanınca çatlaklar olabiliyor. Hayırlı olsun.

2022 model(Trafik çıkışı 2023 Şubat) sahibiyim. Zevkle bindim, biniyorum, düşüyorum, devriliyorum. Satmayı düşünmüyorum. Sorun olursa @ vererek bana ulaşabilirsin. FB ve WP grubu çok aktiftir. Mutlaka takip et derim, sessizde bile olsa bilgi arşivi değerlidir.
Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Mutlaka uygulayacağım ve takip edeceğim.
Bana iyi dileklerde bulunan diğer arkadaşlar için de çok teşekkür ederim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

av7

Motosikleti
Hero X-Pulse 4v
Hayırlı olsun ben de aynısından aldım geçen ay. Benimki ikinci el, 13000 km'de. Sanki zincirini değiştirmem gerekiyor. Acaba link verme şansınız var mı? Çok ucuz zincir de var, çok pahalı zincir de..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun, bol keyifli bol köfteli gezmeler.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Hayırlı olsun ben de aynısından aldım geçen ay. Benimki ikinci el, 13000 km'de. Sanki zincirini değiştirmem gerekiyor. Acaba link verme şansınız var mı? Çok ucuz zincir de var, çok pahalı zincir de..
hocam choho marka 520-120 zincir alıp motorcuda taktırın, en az 10 bin km gider, did alsanız 3 katı para vereceksiniz maksimum 20 bin gidecek

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin.
Benim de uzaktan takip ettigim bir motor.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
210 da çok değişmiş xpulse

Tahminim fiyatı x pulse 200 e göre oldukça yüksek olacak bu yüzden satmayacak, blok değişik, şase değişik, gösterge ve kütükler vs. hep kaliteli malzemeler seçilmiş. Mecburen pahalı olacak, x pulse 200 ucuz çünkü communter altyapısı üzerine enduro motor yaptırlar, bu öyle değil.

En kötü özelliği 160 küsür kilo olması, arazide çok büyük dezavantaj, rakibi crf 250 130 kilo falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar