Yeni Motorum GSX-S 1000

Arkadaşlar merhaba yeni GSX-S 1000 motorumla aranızdayım.2020 yılında yine sıfır almış olduğum Tracer900'ü ocak ayında satmış bulunmaktayım.
Akabinde motor arayışına geçtim.Seçeneklerim arasında 1190 Adv,1290 Duke GT,1290 Adventure S,890 Adventure gibi motorlar vardı.
Arkadaşımın beni Adana Ktm bayisine götürmesiyle orada yeni satılmış olan siyah bir Suzuki gördüm.Naked hiç aklımda yoktu.
Aylardır motor araştırıp ,hiç aklımda bile olmayan motora 1 saniyede ikna oldum diyebilirim.Üzerine oturduğumda çok konforlu oluşu malzeme kalitesinin iyi olması ,Aşağı Yukarı Quickshifter olması ve çok fazla elektronik donanım olmaması ve bu fiyata böyle sıfır motor olması beni çok cezbetti.Tüm TR'de bu motor bitmişti.Sadece Ankara Suzuki Herter Bayi'de Haftaya geleceğini söylemişlerdi.Bende hemen kapora verip ayırdım.
İlgi ve Alakalarına çok teşekkür ediyorum.İlk Çalıştırma videosu da ekledim
Motorun Başlıca Özellikleri;
999cc ,152 Beygir 106 Tork,19 LT Depo,120-70/17-190/50-17 Dunlop RoadSport II Lastikler,Brembo Fren Kaliperi,Nissin Fren Üst Merkezi
Aşağı-Yukarı Quick Shifter,5 Kademeli TCS,3 Farklı Sürüş Modu,Suzuki Kolay Çalıştırma,Suzuki Düşük Devir Asistanı

Son düzenleme:
Motosikleti
CF Moto 700 CL-X Sport
Hayırlı olsun güzel günler de kullanın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok merak ettigim bir motosiklet.

Motosikleti
S1000XR
Hayırlı uğurlu olsun, tekerinize taş değmesin. :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle, hayırlı olsun.

Hayırlı uğurlu olsun..ekran cb 250r ekranı gibi oluş..alet fena duruyo.. kazasız belasız sürüşler dilerim

Herkese Teşekkür ederim.Allah kimsenin tekerine taş değdirmesin.300 km oldu .Bir an önce Rodajını bitirmek için sabırsızlanıyorum.Ortalama 120-150 km hız bandında 6.8LT yaktı.Rodajdan sonra düşeceğini umuyorum.Yabancı test raporlarında 100 km de 6.1 yaktırıyorlar.Shifter gerçekten çok yumuşak.Koltuğu gerçekten rahat.TCS işlevini çok güzel yapıyor .Ekranda lamba yanmasa kaydığını anlamazsınız.Daha önce hep gaz halatı olan bir motora bindiğim için Ride By Wire -Kablosuz Gaz Kolunu daha iyi anladım.Gerçekten pürüzsüz.
Bu motorda ne olabilirdi ?
Renkli Bir ekran olabilirdi-Yol bilgisayarında hava göstergisinin olmasını isterdim.Biraz kurcaladım bulamadım.
İhtiyaç olmadı ama güçlü bir motor olduğu için Gidon Amortisörü olmasını isterdim.
Bu yazda bu motorla Doğu Anadolu-Yada Ege yapmayı düşünüyorum.Km yaptıkça görüşlerimi aktaracağım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim.

Hayırlı olsun, çok güzel bir motor. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar