Yeni Motorum freewind :)

1176.jpg

Powerbyaydin ile kuşadasından antalya ya dönerken...

1182.

1184.jpg

1190.jpg

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..allah nazardan saklasın....güzel motor....

bir freewind ci daha :) vala trafikte hiç görmedim bu yüzden seviyorum bu motoru çok nadir var çok temizmiş motor hayırlı olsun arka cantan çok ufak kendi cantası nerde acaba?bende alalı 1 ay fln oldu geçen gün arka süspansiyon patladı 200 lira gitti:) parcaları açayip pahalı aman dikkat et :)

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. en güzel günlerde kullanman dileğiyle. darısı olmayanların başına :)

teşekkürler.
parçası diğer japonlara göre ucuz demişlerdi demekki değilmiş :)
Motor temiz fakat marşta bi sorun var sanırsam bazen almıyor kontağı kapatıp açmam gerekebiliyor bikaç kez alması için, birde rolantideyken stop edebiliyor. stop ederken sert bir metal sesi geliyor. sanırsam değişmesi gereken birşeyler var :)

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ALLAH kaza bela vermesın :cat:

Hayırlı olsun güzel motor o marşdaki sorundan benim pegasoda da var ama kontaktla bir ilgisi yok pegasolar 40000km de kronik olarak bu arızayı veriyormuş.Marş filibiri mi öyle bişey aşınıyor ve marş zor basıyor stop ederkende tık diye metal sesi geliyor.

teşekkürler.
parçası diğer japonlara göre ucuz demişlerdi demekki değilmiş :)
Motor temiz fakat marşta bi sorun var sanırsam bazen almıyor kontağı kapatıp açmam gerekebiliyor bikaç kez alması için, birde rolantideyken stop edebiliyor. stop ederken sert bir metal sesi geliyor. sanırsam değişmesi gereken birşeyler var :)

benimkininde marş sorunu vardı sibopları ayarlattım sıkıymış şuan siboplardan ses geliyo ama motor tek marş çalışıyo bi bakım yaptır almışken motoru, suzukinin karakteristik özelliği motor stop edince küt diye ses çıkarır bunda korkulcak bişi yok:)

Teşekkürler , sizlerede kazasız belasız sürüşler dilerim.

İzmirde bir arkadaş da daha var kullandım motoru aman fasla gaz acma akrburator saglam benzin yiyor :)

İzmirde bir arkadaş da daha var kullandım motoru aman fasla gaz acma akrburator saglam benzin yiyor :)

:) sorma gaza fazla basınca belirli bir devirden sonra 2. karbüratör devreye giriyo çok yakıyo ama 2.3 bin devirlerde kullanırsan 120 kurula kdr iniyo süper motor çok güçlü

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..ALLAH cc nazardan saklasın....güzel motor.... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar