siyahatmaca sagol abi hep beraber kazasiz insallah.
Lamborghini valla yalan soylemiyim ama buraninda cok farki yok otoyollarda cok cukur tumsek cart curt var 200 km nin ustu sakat ama guzel olan yollarida yok degil bazi yerler var pist asfalti gibi kamyon girmesi yasak yollar falan mukemmel zaten.
speedy46 sagol kardes darisi basina istedigin motoru alirsin insallah.
yeschim yesim abla emre abi senin icin gitti o sissy bari yaptirdi daha ne istiyon cok kiyak soforun var yani

Ben olsam hayatta motor almam kendime emre abi zaten kullaniyo iste bi tane VFR alin olsun bitsin.:cherry:
zeda3000 tesekkurler.Evet o dediklerinden yok ama asyali bayan ve zenci soforler var hadi zencilerin ruhunda var manyaklik garip kullaniyolar ama asyalilar akilli uslu insanlar herhalde gozler cekik olunca aynalari gormek zor oluyo pat diye adamin onune atliyolar.
GKN sagol Gokhan abi valla motorda ne havasi var ben bilmem disi beni pek baglamiyo mor bile olsa olur motor yani ama o egzosun sesi gercekten mukemmel bi video cekip SS topigine koyucam anlicaksiniz ne demek istedigimi tam istedigim tonda.
Lastikler aynen o dediginden biraz daha omurleri var yolu tutuyo simdilik ama sogukken izdirap valla 2. viteste kalmak zorunda kaliyorum yoksa azcik ivmelenmede sariyo patinaja o degil polis falan gorcek lastik yakiyo zannetcek diye odum kopuyo.Sicakken mukemmel ama resmen yapisiyo.
Fiyatlari Turkiye ye gore ucuz baya ama pahalida olsa alcam bu makinanin lastiksiz gitmeyicegi belli yani.Senin bi onerin var mi ki marka model gibim?