Yeni motorum CBR 600RR

Ilk topic actigimda cbr 125 icin acmistim ikinci topic birisinin kaza haberi icindi ucuncusu de bu konuya nasip oldu.:cherry:

2005 model 10 672 milde(17.000 kusur km) cbr 600r.

Ustunde yoshi egsoz var elcikler manetler de orjinal degil harris elcik, manetleri bilmiyorum dikkat etmeye firsatim olmadi hic.

Motor cok iyi durumda ilk sahibinden aldim adam zaten motor hastasi motora iyi bakilmis bi kac yeri boyali ama kazadan degil keyfen ufak tefek cizikler icin boyanmis zaten 5 yasinda motorunda sifir gibi olmasini bekleyen hayalperestlerden degilim.

Gidisi gayet guzel internette okudugum son hiza cok rahat cikiyor.Sesi cok guzel bu egzosla.

Lastikleri biraz sikintili cok yumusak bi hamuru var cabuk isinip cabuk soguyor ve cabuk eriyor bu yuzden adam ayda bi kere bindigi icin motora boyle bi lastik secmis asker kendisi pek vakti yokmus Irak a goreve gittigi icin satiyormus arabayla takas ettim bende.

Cook uzun sure bekledim bu motor icin cok mutluyum insallah herkes bu mutlulugu birgun yasar istedigi makinaya sahip olur yemegimden kisip aldim desem yeridir yani gozumden daha degerli su anda benim icin.

:rendeer:

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi günlerde kullanman dilegiyle :cat:

Kardeşim benim, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullan inşallah.:rendeer:

hayırlı olsun.kazasız güzel günlerde kullan.
abd de avrupaya göre motosikletin lüks ve pahalı olduğnu duydum.
doğumudur.sen ne kadara aldın bu canavarı?

Emre abim cok sagol darisi basina insallah, sende bi VFR patlat artik yesim ablada rahat etsin.

Deo tesekkur ederim daha guzeli iyisi senin olsun.:rendeer:

funny SALIH Baska yerler hakkinda pek bi bilgim yok ama burda oyle degil.Tam tersine genelde arabanin yanina falan bi tane aliyolar yani luksu falan yok burda gayet normal bi olay.

100 bin kusur dolarlik chopperlar, 500hp busalar burdan cikiyor burda motosikletliye uzayli gibi bakmiyolar cok degisik geliyo yol vermeleri falan bana, ilk baslarda yol verince korna calip selam veriyodum ama artik yoruldum yani herkes yapiyo bunu oyle 3-5 kisi degil.

Pahali degil Turkiye ye gore kiyaslarsak ben takas ettim para vermedim ama piyasasi 3000-6000 dolar arasi kimisi yaninda mont kask ne varsa veriyo kimisi sadece motoru veriyo yani fiyatlar cok degiskene bagli ama genel anlamda ucuzlar Turkiye'ye gore.

Bu arada tesekkur ederim sanda gecmis olsun kazan icin kisa surede iyilesmen dilegiyle.:rendeer:

Ayberk abi cok sagol daha guzeli senin olsun.:rendeer:

Son düzenleme:
Kanucan tesekkur ederim, sende istedigini alirsin insallah.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Guzelmis masallah.
Gerçi egzoza gicik oldum ama olsun.:)
Gule gule kullan.:cat:

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan inşallah.:rendeer:

hayırlı olsun bu arada egzost dikkatimi çekti koltuk altı olması gerekmiyor mu?:silent:

coq abi sagol, egzos ilk basta banada cok kotu geldi adam zaten yaninda orjinali de verdi dedim degistirirm ben bunu eve gidince ama sesi inanilmaz guzel yani herkese tavsiye ederim benim motorun geldigi 3km oteden anlasiliyor ve stokla denedim bence performans olarak cok az da olsa etkisi var yada sesi oyle tok oldugu icin bana oyle geliyor.

71Hakan71 sagolasin kardes daha guzeli senin olsun.

Dr.MZÇ cok sagol darisi basina insallah istedigin motoru alirsin.

hell_rideRR tesekkurler.Evert koltuk alti orjinali ama eski sahibi degistirmis bende sesini cok begendim boyle kalmasina karar verdim biraz cirkin duruyo ama motorun sesi benim icin daha onemli.

qenc_motorcu sagolasin hizda gozum yok zaten bakma racing aldigima virajlarin hastasiyim tek sebebi bu.

emomen sagol kardesim insallah en iyisi en guzeli senin olur.

Yeni motorunu; kazasız,belasız sağlıklı bir şekilde kulanmanı dilerim..
Yolun açık olsun !..

Şeyh Şamil insallah.Sanada kazasiz surusler kardes.

-eren- cok tesekkurler sanada kazasiz surusler dilerim.

MaRaNtZz sagolasin arkadasim.

halitcix sagolasin insallah daha guzeli senin olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar