Yeni Motorum CBF 150

Merhaba arkadaşlar,

İlk motorum Boxer 150 den sonra onu mu alayım bunu mu alayım derken rahat olsun bütçeyi çok zorlamasın dedim ve CBF 150 mi plaka işlemleri ardından bugun teslim aldım. Alır almaz aklımdaki değişikliği yapıp bazı stickerlarını hemen sözküp temizledim. İşte motorum ;

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin dostum bence stcikerları sökmeseydin daha iyiydi. Tabi zevk meselesi . Motordan yana güzel tercih yapmışsın ;)

Motosikleti
Dominar 250
lastikler michelinmi banamı öyle geliyor

Hayırlı olsun,sticerları söktüğünüz çok iyi olmuş görünüşü daha güzelleşmiş.
Boxer 150 sizce nasıl neden değiştirdiniz acaba ?

hayırlı olsun. tekeriniz düz bassın. stickerları nasıl söktünüz?

Teşekkür ederim hocam, önce WD-40 ile ovaladım sökeceğim stickeri sonra bir ucunda söktüm, kalan yapışkanları yine wd-40 ile temizledim.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin dostum bence stcikerları sökmeseydin daha iyiydi. Tabi zevk meselesi . Motordan yana güzel tercih yapmışsın ;)

Teşekkür ederim hocam, ancak dediğiniz gibi zevk meselesi böyle çok daha güzel görünüyor gözüme :)

lastikler michelinmi banamı öyle geliyor

Aynen hocam Michelin, almadan taktırdım bayide.

Hayırlı olsun,sticerları söktüğünüz çok iyi olmuş görünüşü daha güzelleşmiş.
Boxer 150 sizce nasıl neden değiştirdiniz acaba ?

Teşekkür ederim hocam, 4 vitesli olması ve ön fren kampana olması sebebiyle değiştirmek istemiştim. Plastik kalitesi olarak da iki tık daha üstte diyebilirim. Ancak kesinlikle yabana atılacak bir motor değildir boxer, bütçe için o uygunsa tercih edilebilir.

yapışkanların sökülmesi bence de güzel olmuş
Allah kaza bela göstermesin, hayırlı olsun.

Honda bundan sonra böyle üretsin cbf 150 yi . Sticker olmadan çok daha güzel olmuş.

hayırlı olsun stickerları sökmen güzel olmuş 2015 olarak nekadar plaka ruhsat detay verebilirmisin birde eski modellere göre bir + özellik varmı örneğin gösterge panelinde .

Güle güle kullan Allah kazadan beladan korusun.Bende alıcağım bayiye gelmesini bekliyorum.

hayırlı olsun stickerları sökmen güzel olmuş 2015 olarak nekadar plaka ruhsat detay verebilirmisin birde eski modellere göre bir + özellik varmı örneğin gösterge panelinde .

Teşekkür ederim, hiç bir değişiklik yok diye biliyorum hocam fiyatlar ise şöyle ;

Motor : 5960
Plaka Giderleri : Herşey dahil Yaklaşık 210 tl
Sigorta : 350 (yaş 25) TL
Michlen Lastik : İşçilik dahil 290 TL

Toplam : 6800

Hayırlı olsun hocam yeni motorun.Bu arada bu kadar bütçen varmış bari keşke 2.el daha güzel birşeye geçseydin cbf de çok iyi motor ama yinede senin kararın allah utandırmasın

Hayırlı olsun hocam yeni motorun.Bu arada bu kadar bütçen varmış bari keşke 2.el daha güzel birşeye geçseydin cbf de çok iyi motor ama yinede senin kararın allah utandırmasın

Teşekkür ederim hocam, haklı olabilirsiniz ancak kafama göre bir şey bulamadım diyelim :)

Boxer'dan sonra Pulsar 200 güzel olurdu bence, CBF'nin 5 vites olması dışında aman aman bi farkı yok.

Boxer'dan sonra Pulsar 200 güzel olurdu bence, CBF'nin 5 vites olması dışında aman aman bi farkı yok.

9000 tl vereceğim bir motorun dandik model yazısı olmasını ve canımı tehlikeye atacak saçma sapan kronik sorunları olmasını istemedim hocam. Düşük cc'li düşük güçlü olsun ama parça kalitesi düşük olmasın ve beni uğraştırmasın diyerek tercihimi bu yönde kullandım. Bu arada boxer ile cbf150'yi karşılaştırırken aman aman bir fark yok dediğinize göre ya boxer yada cbf kullanmadığınızı düşünüyorum. Gerçekten bariz fark var. CBF'e binince keşke alım gücüm varken boxer almasaydım dedim bugun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar