Yeni motorum CBF 1000 ve ilk 800km izlenimlerim ve fotoğraflar

Sağolun arkadaşlar..

Su Silahı;507589' Alıntı:
Çok beğendiğim motorlardan biri. Hatta 600 lüğünü (tabi 2. el) gözüme kestirdim. Benim merak ettiğim 1000 cc liği benzini içiyorsa, acaba 600 lüğün yakıt durumu nedir?

Çok güzel bir motor. Kasasız, güzel şürüşler.

Abi geçen gün Ankara CBF grubuyla buluştum çoğunda CBF 600 vardı aynı şey bende merak edip sordum 1000 likle aynı yakıyor dediler çünkü 600 lük karbüratörlü,1000 lik enjeksiyonlu ikisi ortalama aynı yakıta denk geliyormuş:cat:

hani derler ya tam delikanlıya yakışacak bişi işte öle buda

motorla yakından ilgilenenler hariç (söz meclisten dışarı) kızların çokda anlayamayacaı ama gerçekten çok tatlı bi alet güle güle kullan Allah servisin ve benzincinin yolunu unuttursun ne diim

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bende acıyorum bu motorları istanbul sokaklarında görünce:( makine çıkar beni otobana hic durmadan geceyi gündüze katalım der gibi..

çok güzel gerçekten hayırlı uğurlu olsun

o camı taktıktan sonra durmak olmaz. Artık yan ve arka bagajlarıda takıp öyle dolaşmak vacip olmuş

Teşekkürler arkadaşlar..

çok güzel gerçekten hayırlı uğurlu olsun

o camı taktıktan sonra durmak olmaz. Artık yan ve arka bagajlarıda takıp öyle dolaşmak vacip olmuş

Doğru ya:) yakın bi zamanda taktırmayı düşünüyorum koruma demiriyle birlikte bir touring motosikletin ayrılmaz elemanları şimdi zayıfken biraz keyfini çıkarayım çantalar takılınca motosikletin eni,normalinin 2 katını geçiyor:p

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Honda'nın CBF serisi gerçekten güzel.6 ay 500'ünü kullandım,bir aydır 600'ünü kullanıyorum.Son noktası zaten 1000'lik.Hepsi de güzel ve rahat motosikletler.:)

hayırlı olsun kazasız km'ler dilerim. (Hala geç değil enduro için :p)

hayırlı olsun renk seçimide en güzeli olmuş,tadını çıkarman dileğiyle:)

arkadaslar size bir sorum olacak. cbf 1000 2012 model 20000 km de. 20 km gittikten sonra fan hemen devreye giriyor. cabuk ısınıyor gibi geliyor bana. bu normal mi yoksa sıradısı bir durum mu? hararet ısıgı yanmıyor ama fanın hemen devreye girmesi beni rahatsız etti sanki o yuzden sormak istedim baskalarında da oluyor mu? su seviyem normal yag seviyem biraz düsük gibi onu da bugun degistircem cevaplarınızı bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar