Yeni Motorum BMW K1200R

Millet bu motorun performansı nedir (özellikle hız olarak) bilen varmı ve biraz abes kaçabilir ama acaba bu motor hayabusa ve zzr1400 e kafa tutabilirmi herkes okadar yüceltiyorsunuz biliyorsunuzdur heralde

hemencek yanıtlayım kardeşim :)

bu kurbanda izmirdeydim amcaoğlunun aynısı sayılan K1200S i var maşallah sapsarı motor süper gidiyo torku çok yüksek (130nm) ve 100 km/sa’lik hıza yalnızca 2,8 saniyede çıkmayı başarıyo...

tecrübe olarak dersen fazla sürmedim sokak arasında ölesine yani okadar..
fakat arkada şehir içi çevre yolunda (izmir)260km/h gördük 2 kişi yani...

bırak bunu 300 e kadar dayanır bu motor daha basmadı yol bittiği için :)
240 la viraja girdik valla anlatamam süperdi
motordaki güvenlik sistemleri gerçekten çok çok yüksek japonlara göre direksiyon amortisörü varki 120 ile viyadük bağlantı demirleri olurya ona vurduk başka bir japon olsa yeminle yerdeydik hem demir vardı hemde kot yüksekliği ve bunun birde inişi vardı aynı şekildeki ilkinde adamın üstüne çıktım tekrar düeliyim derken tam tepesine bindim ama motorda en ufak bir sendeleme dahi olmadı ss makinalara göre gidonun turu daha iyi ...
ESA (Elektronik Süspansiyon Ayarı) denen meletde çok güzel bişi motora istediğin anda 9 farklı süspansiyon ayarı sağlıyo bunlar çantalı,çantasız,artçılı,artçısız,sport,comfort olarak ayrılıyo ve bunların hepsi birbiriyle kombineli değişebiliyo,bu makinanın süspansiyonu müthiş gerçekten
kendi üstünde alarmı var (opsiyonel olabilir)
paran varsa kesinlikle tavsiye ederim bu arada bu makinanın testlerdeki hızı
289km/s olması lazım diye okumuştum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar