Yeni Motorum BMW K1200R

abicim yan ayakcığı bile ayrı bi asil duruyo hakkaten

tekerleğin düz bassın dostum.

Alem kıvırcık olmuş iki dakkada kıvırıyor sen kıvırmışsın çok görmüyorum.

İlk mesajın gayet acık kimden ne istediğini neye nasıl karar vereceğini bilememiş konuşmuşsun.

Keşke bütün akıllılar gibi ilk mesajını değişseydin de herkes yeseydi.

Allah şaşırtmasın kimseyi.

Lastik seçimini üretici motoru üreten firmaya sorman gerekir - ortaya laf atıp çözmeye çalışmak pek dahiyane olmasa gerek.

Senin japonun nasıldır bilemem tabiki fikirlerine saygı duyuyorum ama benim japonlarım hep çekik gözlü idi.

Tabiki başkalarının tecrübe ve bilgisini değerlendirmek gerek buna ilk olarak sen başla istersen. Birde sen neden insanların yazdıklarını anlamakta bukadar zorluk çekiyorsun gözlerindemi bir sorun var yaşmı kemale erdi..

Lafı fazla uzatmayayım tekrar tekrar hayırlı olsun diyorum. Allah cumlemize daha iyilerini nasip etsin kazaları belaları bizlerden uzaktutsun inşallah.

harbi kardeş yanlış anlamada sanki bu yazdıklarını .ıçınla yazmışın...yani .sıçmışsın kardeşim be...beni bilirsin daha açık ve net bi tarif bulamadım...adam bir motor almış bu işin içine nasıl ederim diye kafayı yormuşsun...ve bu çıkmış ortaya...peki senin bu pisliğini bu art niyetli kokuşmuş düşüncelerini kim temizleyecek...biz mi...benmi...seni kırarakmı yapıcaz bunu...biraz kendine gel nolur...silkelen...hepimiz bir bireyiz...toplumu oluşturan çekirdek aile gibi bu siteyi oluşturuyoruz...komşuna hayırlı olsun denir önce...sonra haklı eleştiri neyse onu yaparsın..eleştirinin haksızımı olur deme bu yaptığın zalimce aşağılıkca bir tarz...yani cenazede ölen hakkında gömülürken insan değildi gibi bir benzetme yapayım...şu yazdıklarını 3-5 gün onrada yazabilirdin...neyi hazmedemedin ki haco...

ne dedim hepimiz bir bireyiz aileyiz...ama sen üvey evladsın buna emin ol...şu sitede numunelik yapma...akıllı uslu çocuk ol...şu yaptığını 15-16 yaşındaki üye yapmaz...sana bu hakkı kim veriyor...köyün delisi benim ama bu dengesizliği ben bile yapmam..yanlış yo bunlar haco...senden kaç kişinin nefret ettiğini söylemem ama ben uyuz oluyorum son dönemler ...

Ortaya laf atıp çözmeye çalışmakda ne lo...burası bu amacla var olan bi yer dğeilmi...burası terapi yeri değil dostum...bu konuda psikiyatriye gitmelisin...kötü biri değilsin ama kötü düşünmek için üstün gayret ediyorsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya yapmayın mete boşverin şu tarz konuşmaları herif bı motor aldı olay oldu toğinde :) gayet güzel 10 numara motor allah kaza bela vermesin ne ona ne bana ve nede hepımıze.

konuyu değiştirelim ben pek göremedim kaç hp bu ? merak ettim

Canavar kelimesi az gelir sanırım...:pr:
Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
163 hp demek hımmm guzeeell :) kapışırız o zaman ehuehuehu

harika bir motor iyi günlerde kullanmanızı dilerim kazasız belasız iyi sürüşler...

22.500 Euro cuk :queen: Ama makına super...

42-45milyar arası.Temiz bir audi alınır o paraya :p:) Şaka bir yana motor bir tutku.Parasının hakkını zamanla vericektir bundan eminim.Kaç yaşındaki BMWler hala yollarda.:cat::cat:Çok sağlam makina yapıyor bu BMW.:cat::wiinkk::bounce:

Hay maşallah uzay mekiği gibi.Kazasız belasız sürüşler dilerim Allah herkeze nasip eder işallah.:cat:

asm

Birde bu Japon,Alman çekişmesinde aklıma hep
Subaru İmpreza STI,BMW M3 olayı gelir.

İmpreza stock halde M3'ü kalkışlarda zorlar. Stage 1 bir uygulama bile STI'ı kanatlandırabilir.

Ama unutulmamalı ki M3'ü ile takım elbiseniz kırışmadan yolculuk ederken bir İmpreza'yı takım elbise ile kullanmak biraz abes olur :)

Bu tarz seçimler hep maddiyat ve zevkler ekseninde şekillenir.

Allahu Ekber abi bu ne abi Rabbim kaza bela vermesin, uzun yıllar sağlıklı bir şekilde binmeyi nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar