Yeni motorum beğenilere sunulmuştur ..

Selamlar..Uzun bi uğraştan sonra birazda borca girerek aklımdaki makinalardan birine kavuşmuş oldum..4 sene önceki hayalimdi honda cbr 125..şimdiye nasip oldu kavuşmak..
Herkes aklındaki hayalindeki motora kavuşabilir inşallah..Hayalimdeki makinalar çok daha farklı ancak şimdilik başlangıç seviyesinde bu motora sahip olduğum için mutluyum ilerde daha güzelleri olur hayırlısıyla..
Bundan önce çin malı scooter ım vardı..yaklaşık 2 sene süren motorsuzluktan sonra yeniden motor sahibi oldum..2006 model 12.000 km de..rengi de bu motora en çok yakıştırdığım renk :) ufak tefek kozmetik eksikliklerini tamamladıktan sonra sezonu beklemeye başlıcaz artık :) motorun aldığım hali bu..ben zamanla sezona kadar ufak tefek değişikliklerle motoru daha hoş bi hale getirmeyi düşünüyorum :)

hayırlı uğurlu olsun çok yakışıklı motor :) güle güle kullanın.

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Çok düzgün duruyor motor. Bu arada boy kaç bende bu eski kasalardan düşünüyorum. İyi durmuş altınızda. Benim boyum 1.96 korkuyorum ufacık kalıcak diye.

Teşekkür ederim :) sizin motorunuzda çok yakışıklı kendisi benim ilk motorumdu.. 125t nostalji :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Teşekkürler iyi dilekleriniz için..yani malesefki kasa biraz küçük..fotoğraflarda sırıtmamış ancak benimde altımda aslında küçük duruyor..boyum 1.79..1.96 maşallah diyelim :D bana sorarsanız altınızda güzel durmaz gibi geliyor..beni ucu ucuna kurtarıyo çünkü :)

Motosikleti
VFR1200X
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Çok düzgün duruyor motor. Bu arada boy kaç bende bu eski kasalardan düşünüyorum. İyi durmuş altınızda. Benim boyum 1.96 korkuyorum ufacık kalıcak diye.

Aman hocam bence daha kalıplı bir şey bakın. Sizi anca enduro kurtarır gibi geliyor :cherry:

Bu arada cbr hayırlı olsun hondanın tek kötü yanı alışkanlık yapıyor :cat:

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inaşallah

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah :) ayıptır sorması plaka masrafıyla kaça maal oldu ?

Tolga biraderim bu motor senin için yeni ama motosiklet camiası için eski bir model...:p

güle güle depe depine kullan Allah kaza bela şer vermezsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan.hayırlı uğurlu olsun ...:)

hayırlı olsun en sağlam 125 lik derim haziran da ankaradan çıktığımda 14.000 km de idi 2 hafta önce geldim ankaraya 22.700 oldu bendeki 2005 repsol model eski falan ama en taş makina beni 8700 km boyunca 1 kere bile üzmedi bakımlarını aksatmadan yaptır gerisine karışma ;9

Mersin İl Temsilcisi
tüm iyi dileklerimle, hayırlı uğurlu olsun kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar