Yeni Motorum 2011 Tvs Apache :)

Arkadaşlar yeni motorum 9000 km de olan 2011 tvs apache. Çok hoş bir motor 150 lik olmasına ragmen ışıklarda falan baya bir dikkat çekiyor:bounce: bir kaç resim atayım;

hayırlı olsun:) ilk izlenimlerin nasıl? sıfırmı 2.el mi aldn kaça mal oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.Maşallah güzelmiş.

Güzel renk. Böyle değişik renkleri seviyorum.Apachenin herşeyini seviyorum ama şu sol taraftaki parmaklık gibi demir ne işe yarıyor çözemedim? Çanta asıldığında lastiğe değmesin diye mi?

hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız sürüşler
keyif veren, sürüşü zevkli bir motor, artısı fazla arızası hiç olmayan
çok övmiyim kıskanırlar :p

Güzel renk. Böyle değişik renkleri seviyorum.Apachenin herşeyini seviyorum ama şu sol taraftaki parmaklık gibi demir ne işe yarıyor çözemedim? Çanta asıldığında lastiğe değmesin diye mi?

o demir benimde hoşuma gitmiyor motorun tipini bozuyor:S

o demir aslında gereksiz, bagaj bağlarken kancalı lastikle gerek duyuluyor ama genelde gereksiz
duyumlarıma göre hintli bayanlar yan oturuyorlarmış onlara özel yapılmış

Hayırlı olsun.Bu motor çok iyi çok hoş fakat vibrasyon belirli bir hızdan sonra hissedilir derecede artıyormuş bu 2011 modelde nasıl izlenimleriniz nedir bu konuda?

Herkeze teşekkür ederim. O demir hindistanda ki bayanlar genellikle etek giydiğinden zincire takilmasın diye yapılmış diye biliyorum :bounce: ama güzel abartı bişey değil ayrıcada yana yatmalarda falan motorun arka tarafını %60 varan bir koruma saglıyor:thumleft:

Hayırlı olsun..
Çok doğru bir seçim yapmışsın..
Süper ve oldukça tatlı bir motosiklet'dir :)
ALLAH kazalardan korusun..:rendeer:

Vibrasyon olayına gelelim daha önce kawasaki er-5 motorumda vardı kalite ve sürüş keyfi olarak hicbir fark yok sadece cc farkı var. Ayrıca suanda kanunı windys motorumda var ve ondan vibrasyon tvs apaçiye göre degil vibrasyon resmen darbeli matkap kullanıyorsun o kadarını siz anlayın:queen: cbf150 ybr 125 de kullanmıslıgım vardır onlardan kat kat daha az bu kadarını söyliyim size. Ayrıca motor devirlerinde yırtınmıyor sanki 5000 devir de gidiyormus gibi oluyor uzun yolda 100 110 km hızla giderken hiç rahatsız olmyorsun:cat:

Vibrasyon olayına gelelim daha önce kawasaki er-5 motorumda vardı kalite ve sürüş keyfi olarak hicbir fark yok sadece cc farkı var. Ayrıca suanda kanunı windys motorumda var ve ondan vibrasyon tvs apaçiye göre degil vibrasyon resmen darbeli matkap kullanıyorsun o kadarını siz anlayın:queen: cbf150 ybr 125 de kullanmıslıgım vardır onlardan kat kat daha az bu kadarını söyliyim size. Ayrıca motor devirlerinde yırtınmıyor sanki 5000 devir de gidiyormus gibi oluyor uzun yolda 100 110 km hızla giderken hiç rahatsız olmyorsun:cat:
Ybr ve Cbf ye göre titreşim kat kat daha AZ mı ? Daha ÇOK mu ? O kısmı anlayamadım ??

o demir aslında gereksiz, bagaj bağlarken kancalı lastikle gerek duyuluyor ama genelde gereksiz
duyumlarıma göre hintli bayanlar yan oturuyorlarmış onlara özel yapılmış
aslen o demir tesettürlü bayanlar için kayın babamın motorundada var kaynanam yan oturup ayaklarını oraya koyuyor:)

hayırlı olsun mehmet kardeş güle güle bin allah kaza bela vermesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş. hoş geldin aramıza. yalnız 2011 model haziran ayında trafiğe çıkmış tvs motorum 10500 km şuan bunun ilk 1500 km civarını orjinal lastikleriyle almıştım. sana önemli bir tavsiyem orjinal lastiklerini mümkün olan en kısa sürede değiştir. sert frenler de ve ani manevralar da çok zayıf kalıyor. bilgin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar