Güzel renk. Böyle değişik renkleri seviyorum.Apachenin herşeyini seviyorum ama şu sol taraftaki parmaklık gibi demir ne işe yarıyor çözemedim? Çanta asıldığında lastiğe değmesin diye mi?
o demir aslında gereksiz, bagaj bağlarken kancalı lastikle gerek duyuluyor ama genelde gereksizGüzel renk. Böyle değişik renkleri seviyorum.Apachenin herşeyini seviyorum ama şu sol taraftaki parmaklık gibi demir ne işe yarıyor çözemedim? Çanta asıldığında lastiğe değmesin diye mi?
Ybr ve Cbf ye göre titreşim kat kat daha AZ mı ? Daha ÇOK mu ? O kısmı anlayamadım ??Vibrasyon olayına gelelim daha önce kawasaki er-5 motorumda vardı kalite ve sürüş keyfi olarak hicbir fark yok sadece cc farkı var. Ayrıca suanda kanunı windys motorumda var ve ondan vibrasyon tvs apaçiye göre degil vibrasyon resmen darbeli matkap kullanıyorsun o kadarını siz anlayın:queen: cbf150 ybr 125 de kullanmıslıgım vardır onlardan kat kat daha az bu kadarını söyliyim size. Ayrıca motor devirlerinde yırtınmıyor sanki 5000 devir de gidiyormus gibi oluyor uzun yolda 100 110 km hızla giderken hiç rahatsız olmyorsun:cat:
aslen o demir tesettürlü bayanlar için kayın babamın motorundada var kaynanam yan oturup ayaklarını oraya koyuyoro demir aslında gereksiz, bagaj bağlarken kancalı lastikle gerek duyuluyor ama genelde gereksiz
duyumlarıma göre hintli bayanlar yan oturuyorlarmış onlara özel yapılmış