hayırlı olsun ümmet abi kazasız belasız bol kmler dilerim sana :rendeer:
çok teşekkür ederim eksik olmaallah kaza bela versın gule gule kullan
sağolasın ama bu gidişle zor birazümmet abi hayırlı olsun allah japonuda kısmet eder iyş.
yusufçum sağolasın evet dikkat ederim motora genelde bayağı gider bana bu motorümmet abim yeni motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
sen zaten düzgün kullanıyosun çin çon farketmez
adam gibi kullandıktan sonra binlerce km devirirsin.
eski motorunu biliyoruz kaç bin km yaptığını o yüzden bu da seni çok çok iyi idare eder
amin sağolasın kardeşimÜmmet Abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan, Allah kazasız belasız dünya turları nasip etsin işallah:rendeer::rendeer::rendeer:
teşekkürler evet mutlulğumu anlatacak kelime bulmakta zorlanıyom.Yeni scooterin hayırlı olsun Ümmet ustam.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle:cat:
Uzun süre motosikletsiz kaldın şimdi ne kadar mutlusundur.![]()
sağolasın korhanhayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın her zaman abicim:cat:
bu mesjı kasten yazdığını düşünmek bile istemiyorum,ama allah seni bütün dertlerinden korusun:silent:allah kaza bela versın gule gule kullan
teşekkür ederim tolga sağolasınkazasız belasız sürüşler hayırlı olsun abi
eksik olma tuğba okana ve antalyaya selamHayırlı uğurlu olsun abicim. Kazasız belasız bin.. :rendeer:
teşekkür oğuz artık motoru aldık gezeriz bol bol birlikteHayırlı uğurlu olsun Ümmet abicim,Senin adına çok sevindim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.:cat:
teşekkür ederim hepimize inşallahhayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin ALLAH
çok sağolasın aminabi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle... :rendeer: