hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
sağolun teşekkürlerhayırlı olsun yolunuz açık olsun..
amin hiçbirimize vermesin kaza bel allahımhayırlı olsun allah kaza bela vermesin
teşekkür ederimHayırlı olsun :rendeer:
evet kardeşim tek dolaşmayı çok seviyorum gönlüme göre rahat oluyom böle,oralara gelicem tabi doğan var rizede zaman sürücü kursundan ona uğrucam denk getirebilirsek görüşürüz tabi.abi yakalamışken hoşgörüne de sığınarak bir şey soracağım.
her yerde dostların var ama yollarda hep yalnızsın takip ettiğim kadarıyla. tek tabanca takılmayı mı seviyorsun? yoksa toplu sürüşler açmıyor mu seni ?
Doğu karadenize yolun tekrar düşerse ya da biz kendimizi kurtarabilirsek bu kısır döngüden yüzyüze tanışmaktan büyük zevk duyarım.
evet kardeşim tek dolaşmayı çok seviyorum gönlüme göre rahat oluyom böle,oralara gelicem tabi doğan var rizede zaman sürücü kursundan ona uğrucam denk getirebilirsek görüşürüz tabi.
amin teşekkür ederim varolallah kaza bela versın gule gule kullan
sağolasın inşallah diyelim bellimi olur bakarsın gelirizümmet abi hayırlı olsun.. sağlıklı mutlu km ler yaparsın inşallah.. yaza ayvalık' a bekleriz.. gerçi sen görmüşsün oraları ama olsun yinede bekleriz..![]()
inşallah kardeşimevet doğanla tanıştım burda. ehliyeti onlardan aldım. umarım hep beraber görüşürüz.
amin sağolasınabi hayırlı olsun, kazasız belasız kilometreler yaparsın inş..
yvallah sağolhayırlı uğurlu akzasız belasın ins tutututu :queen:
çok teşekkür ederim temennilerin içinhayırlı olsun abi güle güle kullan kazasız belasız uzun yollar:mrgreen:
teşekkür ederim antalya sık uğradığım yerlerden bi il umaım görüşürüzÜmmet abi hayırlı olsun yenı motorun allah kaza beladan korusun nıce km lere inş.antalyaya ugrarsan tanısmak ısterım abi.bu arada eskı motoruna gore bununla daha rahat yaparsın sanırım yolları buda demek oluyoki yollar artıyo:rendeer:
yok artık daha neler 150 cc çin malı bu yılsonu 40000 olsun öpte başına koy,pazartesinden itibaren gideceğim yerleri hayal ediyomda 3000 km hazır bile:queen::queen:ümmet abim hayırlı uğurlu olsun, muhtemelen sene sonuna 100.000 i devirmiş olursun![]()
teşekkür ederim amin.ümmet abi en güzel günlerde gaz açman dileğiyle,hayırlı olsun:rendeer: