teşekkürler seviyom valla dediğin gibiHayırlı olsun abi kazasız belaszı nice kmlere.Sen seviyorsun abi bu tip motorları.
sağol erdem varolkazasız belasız günlerde kullan Abicim, hayırlı olsun...
kaptan sağol cumaya plaka ruhsat çıkıyo ozaman alıcam motoru tabi avcılarda görüşürüzHayırlı olsun abi kazasız belaszı nice kmlere.
avcılar gezisinde görüşmek üzere..
sağol erdo napayım gücüm ona yetti haırlısı olsunHAYIRLI OLSUN yeni motorun ümmet abi.Gene çinliye dönüş yapmışsın![]()
teşekkürlerHayırlı olsun. Kazasız, belasız bol kilometre'ler. :rendeer:
sağol aykut dediğin gibi yandı motor 2ay snr yeni motor yaparız artık:queen:hayırlı olsun ümmet abi...
kazasız belasız binersin inşallah..
vay o motorun haline yandı, çook uzun yollar onu bekliyor:queen:
teşekkürlerhayirli olsun
sağol muhittin çanakkaleye selamAbim hayırlı olsun :rendeer:
teşekkür ederim farukçum sağolhayırlı uğurlu olsun,yolun açık olsun ümmet abi
eskisini satalı 8 ay oldu snr yamaha aldım oda gitti 8aydır motorum yoktu, valla nefes aldığımı hisettim bugün.ümmet abi eskisine ne oldu? ikisi de aynı sınıf motorlar da o yüzden merak ettim neden değiştirdin diye.
sağol canerim edirneye selamHayırlısı Olsun Ümmet abi
sağol kardeşim artık bici yemeye bununla geliriz nehir kenarına,biciler benden,kuyruk meselesigüle güle kullan,hayırlı uğurlu olsun,yolun açık olsun ümmet abi.
sağol onuray hafta başı başlıyo turlarHayırlı olsun Ümmet Abi. Yeni Vatan turları bekliyoruz.Ellerinden öperim.Saygılar
çok teşekkür ederim varol çok haklısınÜmmet abi hayırlı olsun,adanaya gelirsin o motorla bici yerik şalgam içerikabicim çinli olması,japon olması önemli değil senin ruhun yeter düşüncen yeter,allah kaza bela vermesin keyifle kullanmak nasip etsin
teşekkürler halil hepimize inşallahTekerin düz bassın Allah yolunu açık etsin Ümmet abii:cat:
sağol serkan teşekkürümmet abi hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler....
senin dediğin hayal kardeşim enazından benim için,gönül ister tabi ama onun için düzenli yüksek gelirin olması şart,biz ancak tükriye dahilinde turlar duruz:queen::queen:hayırlı uğurlu olsun bende scooter ları çok seviyom ama abi sen artık bitane su soğutmalı alda avrupa turu yap Türkiye nin yolarını ezberledin artık![]()
sağol sedat ama bunda 100 bin olmaz iki rektifiye ile 70 000 yaparız sanırımnice 100 binlere ümmet abi hayirli ugurlu olur inşallah![]()
amin kardeşim sağolasınHayırlı olsun Ümmet abi yollara yeni bir aslan parçası çıkartıyorsun haa ALLAH cc güle güle binmeyi nasip eder inşallah :rendeer:
teşekkürler ilhan kardeşim,elbette resimleri atarım burdanhayırlı olsun ümmet abi Allah kazasız, belasız sürüşler nasip etsin. bundan sonraki gezilerinde de abi fotolarını bekliyoruz, yolun açık olsun.
amin sağolasın kardeşimhayırlı olsun ümmet abi.
güle güle uzun km ler kullanırsın inşallah![]()
teşekkür ederim sağol,yakında başlıyo geziler atarım hepsini siteyeHayırlı olsun abi; yeni yol yazılarını ve fotoğraflarını bekliyoruz...
evet unutmam mümkünmü elbette,öğrenirsin sen gideriz birlikte inşallahÜmmet abi hatırlarsan fuarda sözleşmiştik.Öğrenebilirsem kullanmayı, yaz sonuna doğru Iğdıra doğru yol alalım inşallah.
teşekkürlerhayırlı olsun